miercuri, 7 februarie 2007

Pe lumea asta mai face cineva sex?

Citesc urmatoarele - Dacă ar fi puse să aleagă între sex şi înnoirea garderobei, majoritatea femeilor ar alege ultima variantă. Un studiu recent, realizat pe un eşantion de 1.000 de femei în zece oraşe americane, arată că acestea ar alege să renunţe la sex timp de un an în schimbul unui dulap plin cu toalete noi. Aproape 60% dintre cele chestionate au mărturist că ar fi o tragedie mai mare dacă şi-ar pierde haina lor preferată decât dacă nu ar face sex timp de o lună. Femeile între 18 şi 54 de ani au spus că îmbracă o haină preferată timp de chiar 12 ani, cu un an mai mult decât a durat cea mai lungă relaţie a lor.

Ma minunez... Citisem ca nush ce trib de englezi sau americani au fo' intrebati daca prefera sa faca sex sau sa citeasca o carte inainte de somn. Raspunsul majoritatii a fost cel cu cartea. Asa ca ma intreb si eu.. bai, s-a tampit lumea asta? Adica sa spuna si ei ca prefera sa citeasca o bere dialectica, ca vor sa savureze scriitura adanca a unui ciorap lycra, sa vada cat de profunda e lectura unui tanga sub o fusta scurta... sa spune... mai intelegeam. Dar asa.. o carte? Macar sa fie asul de pica, frate.. asa mai inteleg! Hai ca ma duc sa o citesc pe Ancuta!

Un comentariu:

kuana spunea...

:)
bai..dc isi innoiesc femeile garderoba, fii sigur ca o sa aiba parte de sex...si kestia cu englezii cam "pute"....nu cred asa ceva