sâmbătă, 24 februarie 2007

Mituri despre sex

Nu exista, frate, ca ciocolata este afrodisiac. Am incercat eu, dar degeaba. Dupa ce am mancat cateva zeci de ciocolati nu ma mai gandeam decat cum sa scap de gustul ala decat la cum sa ajung mai repede in patul ei. In fine, deci ciocolata pica. O zic si specialistii. Nici telina nu ar fi decat o chestie care functioneaza doar pe baza de autosugestie. Adica ii spui omului - "mananca telina ca o sa te faci mare si frumos", iar el, dupa ce mananca telina, se simte mare si frumos. Nu ca ar fi!
Astia din Cotidianul vin si spun ca daca iti idolatrizezi partenerul cam greu sa ai partide reusite. Asa ca il tratetzi ca pe un/o curv(a) si poti sa ai rezultate notabile. „Cind idolatrizezi partenerul sau partenera, sansele pentru un randament sexual sint foarte mici, pentru ca esti inhibat de persoana respectiva. Ca sa poti sa fii mai relaxat cind faci sex, e bine sa demitizezi persoana respectiva“, spune un psihoterapeut in ziarul respectiv.
Oricum, va doresc mult spor la ciocolata, la banane si alte fructe sau substante care, zic oamenii, ar fi afrodisiace. Trebuie sa castige cineva un ban, nu?

Un comentariu:

Roxana spunea...

auzi, dar ai incercat cu spanac? ai vazut ca se umfla muschii.... :P