duminică, 11 februarie 2007

Reamon in Romania

Aud la Radio Guerilla ca vine Reamon in vara in Bucuresti. Va sa zica, Supergirl-urile o sa cada pe spate...

Trupa Reamonn, autoare a hiturilor „Supergirl” si „Tonight”, va veni la Bucuresti pentru un concert la B’Estival, un festival organizat pe 30 iunie si 1 iulie, la Romexpo, de Emag!c Entertainment. In urma cu circa o saptamina, organizatorii au anuntat un alt nume important care va concerta la B’Estival: controversatul Marilyn Manson.
Pentru ca hiturile „Supergirl” si „Tonight” se afla atit in playlistul radiourilor, cit si in topul preferintelor rominilor, show-ul Reamonn va fi unul dintre evenimentele muzicale importante ale acestei veri in Rominia. Liderul trupei, Rea Garvey, a vizitat de citeva ori tara noastra, sotia lui, Josephine, fiind nascuta in Rominia.
Infiintata in Germania la sfirsitul anului 1998, trupa si-a luat numele dupa solistul irlandez Reamonn Garvey. Stilul abordat, o combinatie originala de rock si folk, s-a dovedit a fi de succes: albumul lor de debut, “Tuesday”, a fost premiat cu aur la scurt timp dupa lansare, iar piesa “Supergirl” a ajuns in top zece. Dupa numeroase concerte alaturi de Bon Jovi, Robbie Williams, A-HA, Guano Apes, H.I.M. si Santana, Reamonn a inceput lucrul la cel de-al doilea album, “Dream No.7”.
2003 a adus lansarea celui de-al treilea material, “Beautiful Sky”. Intens promovat de hit-urile “Star” si “Allright”, albumul a inregistrat vinzari spectaculoase in toata lumea, fiind premiat de doua ori cu discul de platina si rezistind mai bine de un an pe primul loc in topurile din Germania. Cel mai recent album, “Wish”, a reprezentat implinirea unui vis pentru cei cinci membri ai trupei: materialul a fost inregistrat dincolo de granitele Europei, la Los Angeles. Din cele 62 de piese compuse pentru “Wish”, doar 13 au intrat pe album. Dintre ele, “Tonight” a fost prima aleasa drept single, devenind imediat hit international. Emag!c Entertainment asteapta la prima editie a B’Estival circa 40.000 de spectatori.

Niciun comentariu: