sâmbătă, 5 iulie 2008

tara administratorilor de asociatii

Am un prieten care locuieste la parterul unui bloc. Pentru ca are nevoie, s-a gandit sa isi faca balcon, avand in vedere ca, la parter stand, nu a fost dotat cu asa ceva. Apartamentul, desigur. A obtinut aprobarile tuturor vecinilor, a obtinut autorizatie de la la primarie si a facut proiectul, dar mai avea nevoie si de aprobarea sefului de asociatie. Care nu vrea sa dea aprobarea. Pentru ca nu ii place fata lui Bobu, pentru ca Biscu, child-ul lui Bobu, a spart un geam (pe care, bineinteles, Bobu l-a inlocuit), pentru ca Bobu nu tunde gardul viu, pentru ca isi parcheaza masina in fata blocului si pentru ca Bobu, dupa parerea lui, e naspa.
Well, Bobu s-a mai trezit si cu plangere ca a spart prin casa fara aprobarea lui si ca "prin amenintare, bietii pensionari din bloc, care nu isi platesc intretinerea, au fost nevoiti sa le dea aprobarea pentru balcon". Intr-o epistola, sau verbal, ca nu mai stiu, seful de asociatie i-a zis lui Bobu ca a intrat cu forta peste saracii pensionari si le-a pus pistolul la tampla si i-a fortat sa semneze ca sunt de acord cu balconul lui Bobu ca altfel ii ia mama draq si mor inainte de termen.
Acu' Bobu e relaxat. Isi cauta teren de casa la Sacele, sa dea muzica tare si sa se zbenguie Biscu prin curte. Din cauza unor labagii de bosorogi nefrecati la timp prietenii mei se muta din Brasov, 're-ati ale draq de sclembe ramolite!

Un comentariu:

Anonim spunea...


...si bine-ai zis "nefrecati la timp"...ca, vorba aia, daca n-ai batrani sa-ti cumperi, daca ai sa-i f... in gura