luni, 14 iulie 2008

Pupezele care se cred destepte sunt intepate de pitici

Din ciclul "copii, vreti sa va spun o poveste?"

In padurea cu alune, Aveau casa trei pitici.
Vine pupaza si spune: Simptomatic, idiosincrazia dilematica îsi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsulând filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice înspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice înspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista.


Pupaza a fost violata si supusa la perversiuni sexuale de catre cei trei pitici care erau putin afumati. Dupa noua luni, pasarea a nascut doua pupeze pitice - una neagra si una alba. Le-a scris celor trei pitici sa ii plateasca pensie alimentara pentru ca, dupa rusinea la care a fost supusa, a nascut si doi mutanti, pentru ca unde ati mai auzit voi de pupeze pitice. In plus, pupaza pitica neagra se simtea si ca ratusca cea urata, adica nasoala si neinteleasa.
Piticii nici nu au vrut sa auda de asa ceva, motiv pentru care au plecat in Spania la cules de capsuni. Bineinteles, fara acte. In lanurile imense de capsuni au gasit o alta pupaza care nu mai facea pe desteapta. Pe asta nu au violat-o.

Niciun comentariu: