luni, 21 iulie 2008

Se cauta un martor!

Fratele unui fotoreporter de la Evenimentul Zilei a avut un accident grav, care l-ar putea costa viata.

mihai vasile: ... va rog da-ti mai departe :fratele meu a avut un accident foarte grav in data de 28.06 .2008 in timp ce se deplasa cu trenul de persoane R936 in directia Brasov-Costinesti in apropierea Haltei C.F. Sinaia in timp ce trenul se afla in miscare fratele meu a "cazut" lovindu-se cu capul de sosea si in ziua de azi el este in coma.Rugamintea mea este sa da-ti acest mess mai departe ca poate se va gasi vreun martor care sa fi vazut accidentul,politia mai face inca cercetari dar nu s-a gasit nici un martor sa spuna ce sa intamplat mai exact.Bineinteles ca se va pastra confidentialitatea 0740793534 daca stiti ceva va rog nu ezitati....multumesc. Trimite mai departe nu ramane indiferent....

5 comentarii:

Anonim spunea...

R936 este rapid, nu personal...
La o cautare simpla pe CFR, R936 trece prin Sinaia la ora 02:20 dimineata, deci slabe sanse sa vada cineva un accident. Si ce directie e aia, Brasov-Costinesti?

Cum de credeti toate timpeniile care circula pe internet? Ati facut cumva o intelegere cu Yahoo! si AOL si primiti 1 euro pentru fiecare mesaj trimis?

Jeez... "da-ti", "sa gasit"...

ovidebv spunea...

Noah, nu stau sa il corectez pe fotoreporter.. ca legea nu il obliga sa cunoasca limba romana si logica.. eu am dat mesajul ca poate scapa fra'-su si ar fi frumos sa isi cunoasca "impingatoru'", nu?

Anonim spunea...

Mess-ul e plin de mesaje din astea "umanitare"...

Macar esti sigur ca mesajul este real? Sau e doar altul care n-are bani de telefon si vrea sa-si incarce cartela pe baza apelurilor primite?

Anonim spunea...

alex...nu a spus nimeni in mesaj ca trenul era personal sau rapid...mai citeste o data

Anonim spunea...

Si daca totusi se va gasi un martor care a vazut totul desi era 2 noaptea, marea mea intrebare: POLITIA CE VA FACE? Din experienta personala cunosc fraza politieneasca: "Nu avem dovezi!" (asta presupune si ca nu pot crede pe eventualul martor decat daca aduce poze, filmari etc. - eventual daca aduce filmari, politia nu are codec-uri, cum s-a intamplat recent)

GROW UP! Suntem totusi in Romania!! :)