marți, 29 iulie 2008

Ce are Becali cu Mircea? (sunt stresat, partea a doua)

Ok... Recunosc - sunt stresat. Ieri noapte am visat ca m-au chemat verii Becali la palat si mi-au dat o sabie. Mi-au zis sa ii tai mana dreapta lui Mircea, prietenul meu de pe vremea liceului. Am acceptat sabia ca sa nu imi pun in cap palatul si furia becaliana.
Apoi m-am vazut cu Mircea si i-am explicat tarasenia si i-am dat sabia, ca doar el e stelist si era o sabie cu insemnele Stelei. Eu tin cu Dinamo (fie vreme buna, fie vreme rea), chiar daca au fost egalati pe final la Targu Jiu. Hmmm.. spre dimineata m-am trezit cu un mail de la Becali (bai, asta chiar stie sa scrie????) in care imi explica faptul ca l-am tradat si ca va avea grija de mine sa nu ajung in viata mea la Federatie. Ok... pana aici.. ca pe urma m-am trzit? Cine pana mea vrea sa ajunga in ciorba asta a oierilor fotbalistici? Frate, chiar sunt stresat!

I-am povestit tarasenia lui Mircea si a inceput sa rada. Saracu', nu stie el, dar Becali e tare suparat pe el. Daca nu i-a iesit cu mine o sa il puna sigur pe altul sa ii taie mana:)) O prietena, Roxana, mi-a zis ca trebuia sa il omor, ca, potrivit interpretarii viselor, e bine sa ucizi pe cineva in plan oniric. Imi caut o alta victima...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mah, e nasol... Eu ti-am spus sa nu te mai uiti la meciuri cu Dinamo ca iti face rau... Iar daca il mai visezi pe Becali, te zic lu' Borcea si apoi o sa am eu cosmaruri cu tine, cum iti explodeaza butelia-n mufarina. Stai linistit, inca am doua maini, iar de cand ai visat urat cu mine nu mai ies singur din casa, nu deschid usa nici macar administratorului de bloc, mi-am sters din playlist melodia 'Ciobanas cu 300 de oi' si am propus Ministerului Educatiei sa scoata 'Miorita' din manualul de Lb. Romana. Nu stiu daca mai am curaj sa ma uit la meciurile din campionat, dar cand va juca Steaua in Champions League sigur nu o sa ma pot abtine, chiar de-ar fi sa-mi taie careva o mana. Macar imi mai ramane una cu care sa dau peste bot cainilor care vor incerca sa ma muste...

P.S.

Dedicatie 1 - http://youtube.com/watch?v=s9AF-iirL3Q

Dedicatie 2 - http://bp3.blogger.com/_6pZOtzRpQJc/RtXH2XFndrI/AAAAAAAABuE/tG5mihZJLIw/s1600-h/dinamo.jpg

Anonim spunea...

In simbolistica, sabia este atributul dreptatii, al puterii, curajului, credintei jurate, onoarei, dar şi al amenintarii, al razboiului şi al mortii. Se crede ca sabia taie tot ce este steril, nedemn, dar apara onoarea, viata si credinţa.
acum...daca avea si teaca...sabia si teaca reprezintă o conjunctie a principiului masculin cu cel feminin...asta sa fie oare?

Anonim spunea...

Ia auzi mah! Nu mai visa din astea ca risti sa ti-o trag :))