vineri, 6 iulie 2007

Ba femeile vorbesc mai mult decat barbatii...

Inca un stereotip a fost demolat de cercetatori. Convingerea ca fetele sunt vorbarete iar baietii taciturni s-a dovedit a fi un mit fals, spun cercetatorii de la Unversitatea din Arizona. Psihologii au facut un test. Au plasat microfoane in camerele a 396 de studenti, baieti si fete, pe o perioada de zece zile. Au inregistrat conversatiile si apoi au numarat cate cuvinte a folosit fiecare dintre ei pe zi.
Rezultatul: femeile au rostit in medie 16.215 cuvinte, in timp ce barbatii 15.669. Diferenta, de 546 de cuvinte, este nesemnificativa, sunt de parere oamenii de stiinta, asa ca adevarul este ca reprezentatele sexului frumos nu vorbesc mai mult decat partenerii lor de viata. Mai mult, la locul de munca barbatii sunt mult mai volubili decat femeile, a aratat studiul.


Bun, deci diferenta de 546 de cuvinte. Acum sa inmultim acest numar cu diferenta dintre femei si barbati, care e de cateva milioane, potrivit statisticienilor. Rezulta ca femeile vorbesc cu 546 de milioane de cuvinte mai mult decat barbatii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Corect! Eu sunt de acord...deci ASA E!