marți, 10 iulie 2007

Dumnezeu dat in judecata pentru luare de mita si inselaciune. Caz clasat!

Dosarul în care Dumnezeu a fost dat în judecatã de un deţinut din penitenciarul timişorean a fost clasat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecãtoria Timişoara deoarece nu a fost găsită adresa Creatorului,transmite corespondentul ROMPRES.
Potrivit rechizitoriului, Pavel Mircea, condamnat la 20 de ani de puşcărie pentru omor, l-a chemat în 2005 în instanţă pe Dumnezeu deoarece, contrar 'contractului' fãcut la Botez, prin care Divinitatea trebuia sã-l apere de toate cele rele, Dumnezeu nu s-a ţinut de cuvânt şi l-a lãsat pradã în calea Satanei, care l-a împins la omor.
Mai mult decât atât, deţinutul, în vârstă de 40 de ani, s-a constituit şi parte vătămată, acuzându-l pe Dumnezeu de luare de mită şi înşelăciune şi cerându-i Acestuia sã-i înapoieze toţi banii pe care el i-a cheltuit pe lumânări şi slujbe plătite la preoţi care nu au avut nici un efect.
Soluţia pusă de anchetatori pe plângerea deţinutului a fost aceea de neîncepere a urmãririi penale sub motivaţia că Dumnezeu nu este o persoanăreală şi nu are domiciliu.
Directorul Penitenciarului Timişoara, Ioan Bãla, a declarat, pentru ROMPRES,că de-a lungul timpului au mai fost plângeri ciudate ale condamnaţilor, mai ales pentru a face şi ei scurte 'plimbãri' prin oraş, pânã la Tribunal şi înapoi, dar cazul de faţă a atins 'gradul de excelenţă' în materie. Până se mai gândeşte pe cine să acţioneze în judecată, deţinutul Pavel Mircea mai are de ispãşit aproape jumãtate din pedeapsă.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ia sa ne spuna noua doamna Justitie de ce a avut nevoie de doi ani pentru clasarea dosarului???

Anonim spunea...

Atât a durat căutarea lui "Dumnezeu". Într-un târziu au confirmat şi ei concluzia cunoscută de filosofi de mii de ani: "Dumnezeu" nu este o persoană reală (adicătelea NU EXISTĂ).