miercuri, 25 iulie 2007

Francezii fac sex de 8,9 ori pe lună cu 11,1 parteneri

Francezii declară că întreţin, în medie, circa 8,9 relaţii sexuale pe lună, devansându-i pe germani, italieni, americani şi britanici, potrivit unui studiu realizat de Novatris/Harris Interractive pentru săptămânalul L'Express şi postul France 24.
Potrivit studiului, germanii au circa opt relaţii sexuale pe lună, italienii - 7,3, americanii - 5,9 şi britanicii - 5,8. Cu toate acestea, germanii sunt pe primul loc din punctul de vedere al partenerilor întâlniţi, în medie, pe parcursul vieţii (13), urmaţi de americani (12,5) şi britanici (12,5), potrivit studiului referitor la sexualitate realizat online în şase ţări. Pe locurile următoare se află francezii (11,1), italienii (10,3) şi spaniolii (8).
Indiferent de ţara în care a fost realizat studiul, în ceea ce priveşte numărul de parteneri există o disparitate importantă între cele două sexe, bărbaţii având mai multe partenere decât femeile. În Germania, un bărbat are circa 15,5 partenere de-a lungul vieţii, în timp ce o femeie are 10,1 parteneri.
În ceea ce priveşte vârsta primului raport sexual, aceasta este de circa 18 ani în toate cele şase state unde a fost realizat studiul, indiferent dacă este vorba de bărbaţi sau femei. Astfel, vârsta medie pentru începerea vieţii sexuale este de 17,4 ani pentru britanici şi de 18,8 ani pentru spanioli.

Niciun comentariu: