luni, 2 iulie 2007

Preotesele invata sa vorbeasca

Preotesele din judeţul Timiş încep, din luna iulie, seminarii pe teme de comunicare şi teme despre modalităţile prin care pot transmite mesaje despre comportamentul sănătos în comunitate.
Preotesele din Timişoara au început cursurile luni şi vor continua şi pe perioada verii, pe teme legate de consum de droguri, avort sau educaţie civica.
Secretarul Asociaţiei Filantropia Timişoara, care aparţine Mitropoliei Banatului, Daiana Hruber, a declarat că prin aceste seminarii preotesele vor primi informaţii despre instituţiile care pot oferi ajutor în cazul în care comunitatea se confruntă printre altele cu consum de droguri, diferite dependenţe, situaţii de avort.


"Fiica mea, nu e frumos ceeace faci. Nu poti trai vanzandu-ti trupul. Banul e ochiul diavolului. Eu zic ca mai bine ti-l dai gratis".
Reporterul nostru, care nu era prezent la fata locului, transmite ca acesta este doar primul pas pentru o deschidere mai mare a preoteselor. In curand ele vor participa la cursuri de blow-job si de sex anal, urmand sa participe apoi la cursurile "cum sa rezistam la bautura" si "cum sa ne machiem sanatos".

Niciun comentariu: