luni, 12 martie 2007

Mesteca tu gumele/ ca iti creste ...

Bine, titlul e tampit si agramat. Dar se lipeste cu stirea urmatoare.

Un nou sortiment de guma de mestecat, despre care se spune ca mareste sinii, face senzatie in Japonia. Botezata “Bust-Up”, guma trebuie mestecata de trei-patru ori pe zi, insa beneficiile sint multiple: imbunatateste circulatia, reduce stresul, lupta impotriva imbatrinirii premature a celulelor si, cel mai tentant, mareste si intareste sinii.
Produsul-minune foloseste un extract dintr-o planta numita Pueraria mirifica, care se gaseste numai in Thailanda si Birmania. Radacinile acestei plante contin mai multe substante numite fitoestrogeni, un compus natural care imita efectele estrogenului, hormonul sexual feminin. Producatorii gumei spun ca testele, realizate de Universitatea Chulalongkonrd din Thailanda, au dovedit ca produsul poate mari sinii chiar cu 80%.

In urma cu vreo luna, aflaqm ca bulgarii au inventat berea care mareste sanii. Era logic, pentru ca daca te ingrasi iti cresc si sanii, iar cum berea ingrasa... oricine putea sa inventeze chestia asta. In fine, in conditiile astea ne asteptam ca in scurt timp sa apara si carnurile de porc care sa te scape de riduri, vaselina care sa iti mareasca penisul si eugeniile care sa iti reduca dimensiunile fundului.

3 comentarii:

kuana spunea...

:))
si io, care mestec guma cam 4 ore pe zi...iti dai tu seama ce "suflet" ar tb sa am??!!
....tre sa imi fac rost de guma din japonia.....

Missy spunea...

Si eu mestecam intr-o perioada multa guma si lumea chiar imi zicea> ce sufletista esti...poate are legatura. Oricum asta se leaga de un post anteriro...ala cu cea mai scurta cale catre inima unei femeie...prin piept. Guma asta ar ususra teoretic si mai mult munca unui barbat. Mesteci cuma, iti creshte sufletelul, semnalizeaza mai tare, barbatul il vede si asa poate isi da si el seama ce tre sa faca. "Pune mana acolo unde bate inima" cum zicea o clasica in viata

Ovidiu Eftimie spunea...

Sanii ca sanii dar tzatzele? Le mareste si pe alea?