marți, 13 martie 2007

Liiceanu, in pix - doar in Carfur

Aseara am fost in Carfur cu Ancuta sa isi ia boxe, ca sistemul ei de acasa da rateuri mari. Invartindu-ne noi aiurea prin Carfuru' asta ajungem la sectorul cartilor. Fascinat, mi-am aruncat intai mana si apoi ochii pe o carte despre zvonuri. Anca era, la randul ei, fascinata de o colectie de la Humanitas si isi casca ochii la cartile aparute la editura asta. Ah, era si cartea care mi-a imprumutat-o sa ma culturalizez - Eseuri de indragostit (trebuie sa recunosc ca sunt fascinat de ea, o citesc in fiecare dimineata in autobuz ca sa vada babele ca tineretul mai stie si altceva in afara de a merge la discoteca. De altfel, ultimele mele cinci carti au fost citite in autobuze sau in baruri, intre evenimentele la care trebuia sa particip - aici nu bag cursurile).
Bun, dupa ce ne luam noi portia de lecturi, ne luam ochii inapoi si mai ardem o vedere fugara peste restul rafturilor. Atunci l-am vazut. Statea asa, cam blegit, aruncat pe al doilea raft de jos in sus. Era Liiceanu. Un carfurist a scris cu pixul langa numele lui "un prost" si "un profitor". Initial am zis "ia, uite, frate, ce strategie de marketing si-a tras Liiceanu - se face prost si profitor". Anca o luat cartea in mana si am vazut ca urmatorul volum nu avea aceeasi strategie de marketing. Am fost chiar dezamagit. Astept cartea in care Liiceanu se face prost si profitor. Chiar am o dorinta imensa, usor carnala, sa ii spun lu' Liiceanu - "bai, tu chiar esti tampit?"

2 comentarii:

Neuronulvesel spunea...

Porniri animaleice...Hmm...Denota o fire pasionala si nu mai zic... Dar stii care-i faza? Tu te-ai excita ca i-ai "trage-o" lui Liiceanu si el iti va afisa un zambet in coltul gurii, sugerandu-ti ca a inteles "pornirea ta animalica". La sfarsit....poate iti face si putin din sprancene ca sa te consoleze pentru decomprimarea brusca a ...Deduci singur=)). Te tzuc no si vezi ce animal alegi la reprezentatie!!! Hi, hi, hi

KiKi M. spunea...

Tie chiar ti-a placut "Eseuri de indragostit"? Ca io am fost cam dezamagita dupa "sex shopping si un roman"... desi poa' sa fie si pt ca deh... pe vremea lu' sex shopping eram mai frageda ;))
Am incercat si "farmecul lucrurilor plictisitoare" si daca nu altceva, macar le-am gasit farmecul :))
Da' a fost totusi mai ok