luni, 12 martie 2007

Cumpar Castelul Bran doar cu buletinul!

Postul de televiziune american ABC face reclama Castelului Bran, una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania. Un reportaj publicat astazi pe site-ul ABC le da un pont miliardarilor din lumea intreaga: castelul lui Dracula este de vanzare si costa "numai" 100 de milioane de dolari.

Jurnalistul care a realizat materialul despre Bran a vizitat castelul si a notat cateva detalii care i-ar putea interesa pe potentialii cumparatori. Autorul reportajului este de parere ca putini romani isi dau seama de uriasul potential turistic al Castelului Bran si sustine chiar ca inainte de caderea comunismului putini auzisera de Dracula.


Intentionez sa cumpar Castelul Bran. Am facut un calcul si vreau sa imi iau un credit cu avans zero pe urmatorii 7.328 de ani. Rata ar fi cam de 100 de euro lunar. Banca ar avea foarte mult de castigat din comisionul de administrare. Evident, o sa imi iau credit doar cu buletinul. O sa il girez cu blogul asta, daca o fi nevoie! Va astept la Bran, la o cafea:)

4 comentarii:

Unknown spunea...

veniiiiim!!!!!!

Missy spunea...

daca faci tu cinste vin....

Neuronulvesel spunea...

Nu te grabi! Stiu o banca unde creditul ar fi acordat in conditii mai avantajoase. Adik,ce mai incolo si incoace...Rata ar fi de 95 euro/luna. Diferenta conteaza mai...Poate ne bucuram si de un biscuite la cafea si chiar un cognac. Ce zici? ;)

Unknown spunea...

mihaela. zi si mie te rog banca aia