duminică, 26 octombrie 2008

Profesorul Guguleana vrea sa salveze lumea!

E plin Brasovul de Supermani. Unii stau in banca lor, dau o spaga unde trebuie si fac afaceri, altii vor sa candideze. Si cand apar in fata lumii isi clameaza starea de supermani pe care si-o induc psihologic.
Un exemplu este Guguleana, un candidat pesedist care o sa ii faca o contra Oneliei Pescaru prin Tractorul (daca am inteles eu bine, ca daca nu am inteles nu e nicio mancare de peste, ca tot nu ma duc la vot, asa cum mai mult de 50% din brasoveni vor prefera meciurile, filmele, bautura si sexul unei deplasari la urne). Acest Guguleana a zis presei ca ar fi pacat ca unii neprofesionisti sa ajunga prin Parlament acum, cand la nivel mondial, se zbate criza financiara. "Eu predau economie de mai bine de zece ani, deci ma pricep - sunt un profesionist", spunea azi dimineata Guguleana. Nu l-am mai vazut inainte, habar nu aveam cine este si cu ce se mananca. Acum stiu. Un alt superman cu aureola, pacat ca nu i-au dat si un halat de superman.

Parca incep sa ii dau dreptate lui Eftimie.

4 comentarii:

Răzvan Popa spunea...

Pentru conformitate...îl cheamă DUGULEANĂ!

Ovidiu spunea...

Hm.. hai ca e mai fain ca nume de scena Guguleana..

Ovidiu Eftimie spunea...

Guguleană are soluţia crizei economice mondiale. El predă economie mâncal-ar tata, face pipi in farfurie şi nu stropeşte.

Dar cred că Ovidiu Rusu ar fi mai potrivit.

Anonim spunea...

Duguleana e un tip destept, mi-a fost profesor. A muncit mult in PSD ca sa ajunga la aceasta candidatura.
Din pacate nu-l vad cu sanse.