marți, 28 octombrie 2008

Umbrarescu = 3,5 Butuza

O stire fascinanta mi-a facut ochii mari azi dimineata.
"Ministerul Transporturilor a anunţat că Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri a selectat cinci firme care vor efectua întreţinerea multianuală a drumurilor în perioada 2008 – 2011.
În cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov au fost solicitate oferte pentru cinci loturi. În primul lot a intrat Secţia de Drumuri şi Poduri Braşov, în cel de-al doilea - Secţia de Drumuri şi Poduri Sibiu, în cel de-al treilea - Secţia de Drumuri şi Poduri Târgu Mureş, în cel de-al patrulea - Secţia de Drumuri şi Poduri Miercurea Ciuc, iar în lotul 5 - Secţia de Drumuri şi Poduri Sfântu Gheorghe.
În urma analizei ofertelor deschise pe 20 septembrie 2008, pentru lotul 1, contractul în valoare de 102,5 milioane lei fără TVA a fost atribuit consorţiului Vectra Service – Consal. Lotul 2 (contract în valoare de 78,59 milioane lei fără TVA) a fost atribuit firmei Comtram SA, iar lotul 3, un contract în valoare de 346,6 milioane lei fără TVA, a fost atribuit asocierii Spedition UMB - Tehnostrade".

De unde trag concluzia ca Umbrarescu, proprietar Spedition UMB este cam de 3,5 ori mai tare decat Butuza, proprietar Vectra. Sa conteze oare ca Umbrarescu are buzele modelate dupa fundul lui Basescu, in timp ce Butuza nu pupa decat niste buci pe sub Tampa?

Niciun comentariu: