vineri, 24 octombrie 2008

Nu ma duc la vot:)

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc ca pe 30 noiembrie am de ales pentru Senat intre niste neispraviti ca Staicu, nevasta lu' Vasilescu si inca un parasutat de la Bucuresti, parca imi vine sa stau in casa.
Staicu, de exemplu, are apucaturi peremiste. Pe blogul lui ne scrie cum ca "Traim intr-o tara a carei avutie e sfartecata de sacali. Pana sa intru in politica, nu mi-am imaginat niciodata ca un guvern al tarii noastre e capabil sa vanda strainilor una din cele mai pretioase resurse pe care le avem, gazul natural". Avand in vedere ca si pedelistii erau atunci cand s-a facut vanzarea la guvernare ne intrebam de ce se mai poarta gogosile astea pline de zoaie si ma cheama pe mine, alegator, cetatean, platitor de impozite adica, la alegeri. Sa votez ce?
Pe pedisti i-a apucat acum grija poporului, iar cand se aflau la conducere se chinuiau sa fure de unde puteau. Ce-mi place Romania....

5 comentarii:

Anonim spunea...

Daca tot ii faci pe toti neispraviti si Ovidiu nu e nume de ungur, trag concluzia ca vei vota ori cu PRM ori cu PNG. Doar asa pot pricepe limbajul tau a la Vadim ori a la Becali...

Răzvan Popa spunea...

Unul ca staicu nici nu merita să vorbeşti despre el...Mare om, mare caracter

Ovidiu Eftimie spunea...

mai e o soluţie, susţine-l pe Ovidiu Rusu.
el nu este neispărvit, nici bandit, nici corupt. Este doar un manelist sincer.

Anonim spunea...

ai inebunit? Te iei de Staicu? Vrei sa te calce cu dgipu ala cu care face naveta intre sediul PD si restaurantu de pe Republicii? Daca te mai iei mult de purtatori de vorbe securisti, o sa iti scumpeasca gigacaloria de nu te vezi! Noroc ca pe colegiul tau nu aplica Gigi si Vadim, k poate ii votai! Las k stiu eu k in spatele oricarui Dinamovist se ascunde un stelist nebun!

Anonim spunea...

Mergeti si anulati votul.Este cel mai bun lucru de facut.Numai asa vor realiza ca nu se pot juca cu noi.Cand vor vedea ca jumatate de tara refuza sa mai creada in bazaconiile lor.