luni, 6 octombrie 2008

Maxim nu a ajuns prefect din cauza lui Bachus

O informatie senzatioanala ne parvine pe unde scurte, foarte scurte, chiar invizibile. De exemplu, cand a fost cocotata Adriana Dontu pe functia de prefect, Cancescu l-ar fi preferat pe Adrian Maxim, pentru ca era fost coleg de PD si co-actionar in diverse firme media. Numai ca Maxim avea o problema cu sticlele, ceea ce Cancescu nu prea admite. Asa ca a lasat-o pe Dontu sa isi faca mendrele o vreme la prefectura. Nefiind incantat de prestatia prefectei, Cancescu l-a rugat pe Maxim sa rupa amicitia cu Bachus, l-a trimis sa faca diverse cursuri de inalt functionar public, etc. Cursurile le-a facut, dar Bachus s-a aratat extrem de insistent in ceea ce il priveste pe Maxim si nu a vrut sa rupa prietenia care il lega de acesta, care dura de ani de zile, dinainte sa apara Cancescu in aceasta ecuatie. In aceste conditii, Cancescu a cautat sa puna in fruntea judetului un alt om care de-a lungul vremii s-a dovedit neiubitor de scripcari, iar singura chestie care a iesit din jobenul magicianului Bebe (Superbebe ca nume de scena) a fost o piulita. Motiv pentru care s-au intamplat lucrurile de saptamana trecuta.

6 comentarii:

Anonim spunea...

e tare. dar de maxim,si viata sa privata nu se stiu prea multe,an realitate este alcolic de foarte mult timp,si duce o viata de ra... totusi are si o latura buna nu este foarte avar. si la bautura spune si ce nu trebuie asta asa ca pt. tine

Anonim spunea...

Deja o dati in cancan....asa de mult va intereseaza viata privata a oamenilor.Dar sunt tare curios cand o scrii si despre viata profesionala a lui adi maxim...cu esecuri si succese....s-au astea nu au interes in randul cititorilor.Mare pacat de voi ziaristii....si cel mai nasol lucru e ca tocmai voi stati si consumati alaturi de consilierii locali,judeteni si alte figuri pitoresti ale Brasovului si apoi tocmai voi veniti "vomitati" pe bloguri,ziare etc.Dar sunt curios cand un coleg de-al vostru o sa povesteasca depre betiile voastre (vorbesc la modul general nu de tine neaparat).
Sigur nu ai scris articolul asta dupa o consumatie mai generoasa masurata in "grade alcoolice" ?

Ovidiu spunea...

@Andrei - nu consum din mai multe puncte de vedere. 1 - m-am lasat in 2003 2 - sanatatea nu ma lasa sa consum asa ceva.

Cat despre viata personala a unora si altora, trebuie sa iti spun ca este un principiu al ziaristului sa nu ascunda mizeriile sub covor. Eu ce am auzit, am dat la lume. Ca tie nu iti convine, este alta parte a povestii. Si, oricum, cine scoate capul si vrea sa devina persoana publica, trebuie sa isi acopere si "gaurile negre", daca vrea sa apara ca un model pentru a fi votat. Asa au stat lucrurile aici, asa le-am facut publice..

Anonim spunea...

Sa inteleg ca si tie ti-ar conveni sa spuna colegi de-ai tai prin presa despre viata ta? Pt ca pana la urma si tu esti o persoana publica.Pe mine nu ma afecteaza deloc comentariile la adresa politicienilor indiferent de nume....in ma deranjeaza bagarea in seama in viata privata.....pentru ca fiecare cand eram mai tineri mai faceam "boacane".Acum sa fim judecati toti pentru toata viata? Asta numai Dumnezeu o poate face...asta aviz amatorilor care nu prea citesc Biblia.

Ovidiu spunea...

Eu nu sunt o persoana publica. Sunt un amarat de ziarist care se zbate sa isi scoata banii, nu fura prin licitatii trucate, nevasta-mea nu e directoare la nu stiu ce institutie judeteana pentru ca eu sunt ziarist, etc... daca e sa o luam asa...

Ovidiu Eftimie spunea...

Dragii mei. Eu sunt un betivan de presa. Vreau sa depun marturie ca ovidebv nu bea alcool, sanatatea nu-i permite.

In schimb pe mine nu ma opreste nimeni. Si Adi Maxim bea mai mult decat Emil N. care bea mai mult decat Aristotel C. Banuiala mea e ca Aristotel C. nu bea deloc, doar se preface. De unde as presupune ca luo Aristotel nu prea ii plac oamenii de sprituri.

Si, apropo, nu se scrie in text ca Adi Maxim, cu care si eu mai beau din cand in cand, ar fi alcoolic. E doar un cetatean care-i place spritul la fel cum i-ar place si lui ovidebv, daca sanatatea i-ar permite