joi, 16 octombrie 2008

Liberalii nu iubesc presa sau presa nu ii iubeste pe liberali?

La ora cand scriu aceste frumoase randuri, PNL isi lanseaza, la Aro, candidatii locali pentru parlament. O sursa de-a mea din trustul lui Bebe se arata chiar jignit de acest mod de a se prezenta in fata electoratului intrand pe usa din dos. Dar cand ai candidati ca alde Dragos Craciun sau Onelia Pescaru nu poti sa intru chiar prin fata, ci pe undeva pe la bucatarie, pe unde stau pensionarii (Dragos Craciun fiind cel care a promovat Clubul Pensionarilor de la Reduta) si casnicele (Onelia Pescaru facea o emisiune pentru nevestele parasite de barbati in noaptea nuntii - Deschideti-va sufletele si inchideti-va slitul).
Omul este de-a dreptul nevrozat pentru ca si catindata la primarie, Carmen Tanasescu, a fost lansata tot in interiorul partidului, in tr-un cerc restrans de lideri liberali. Adica, se pare, in PNL nimic nu se mai face de fata cu toata lumea.... Nici macar lansarea candidatilor...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru linistea ta sufleteasca si a sursei tale din trustul lui Bebe o sa fie o lansare a candidatilor si cu presa.Daca sti putin din tainele politicii trebuie sa sti ca se mai organizeaza evenimente si doar in interiorul unui partid pt socializare etc...Sper ca ai dormit bine azi noapte chiar daca nu ai fost la Aro Palace desi iti pot spune ca ai pierdut anumite aspecte pe care ai fi vrut sa le vezi sau auzi.
Timpul nu e trecut.....
Cat despre candidati nimeni nu e perfect...nici tu ca ziarist nu esti perfect...dar e foarte usor sa ii judecam pe ceilalti fara sa ne uitam in gradina noastra.

Ovidiu spunea...

Andrei, trebuie sa iti multumesc oentru informatie. Sa stii ca nu mai pot dormi din ziua in care am aflat ca Puchianu a trecut la PNL, din portocali facandu-se galben de gelozie... Eu nu judec pe nimeni. Daca tie ti se pare ca o sa imi smulg parul din cap pentru ca PNL nu vrea sa iasa in presa ai o impresie total gresita. La naiba, nici nu ma ocup de politica...
Intreb si eu: De socializare? pai astia nu se cunosc cand se pun candidati?