marți, 28 octombrie 2008

Criza financiară ne umple de şomeri!

Pe piaţă umblă zvonuri cum că Ina Schaeffler ar cam pune pe liber, la Braşov, vreo mie de angajaţi, după ce vânzările au început să scadă vizibil. Un alt zvon vizează stoparea angajărilor la Quin şi la Autoliv, cauza fiind, evident, tot criza financiară. Niciuna dintre companiile amintite nu confirmă zvonurile, dar nici nu le infirmă. În plus, head-hunterii spun că deocamdată majoritatea angajatorilor stau în expectativă şi fac calcule cu privire la durata crizei financiare. Cea mai sumbră estimare este primăvara lui 2010.
Pe nea Caisă nu prea îl afectează criza financiară, deocamdată. El a ieşit cu ordonanţa de la Tractorul şi acum îşi aşteaptă conştiincios ziua de salariu, când dă fuga la bancomat, după care, inevitabil, traseul se încheie la crâşmă. Ce faină-i România!

Un comentariu:

Ovidiu Eftimie spunea...

Am impresia ca după ce am muncit să-l ţinem pe nea Caisă în uzină, după ce am muncit să reparăm greselilie si produsele proaste făcute de nea Caisa in uzina, acum o sa muncim sa-l scoatem pe nea Caisa din criza economica. In tinp ce el va sta la carciuma si ne va da sfaturi.