vineri, 31 octombrie 2008

Cismaru e cam greu de o ureche

In urma cu vreo doua saptamani, deputatul sau senatorul Ivan Cismaru, alaturi de alti pedelisti candidati la alegerile parlamentare, s-au intalnit cu sindicalistii de la IAR Ghimbav, la cererea acestora. Oamenii aveau o problema legata de o licitatie care va fi organizata de Ministerul Internelor si Reformei Administrative pentru achizitia de elicoptere, aceasta urmand sa aiba loc pe 3 noiembrie. IAR Ghimbav nu ar putea participa la licitatie pentru ca privatizarea inca nu s-a incheiat, iar daca nu stii exact pe ce picior joci in viitor nu prea are sens sa te bagi la joc cu alde Eurocopter.
Sindicalistii le-au cerut parlamentarilor pedelisti sa sara in ajutorul lor si sa solicite amanarea licitatiei, ba sa mai puna si o vorba buna la AVAS pentru rezolvarea problemelor legate de privatizare, dar si in ceea ce priveste acordarea de salarii la o firma de pe platforma IAR, anume Constructii Aeronautice, unde lumea nu isi mai primise banii de ceva vreme.
Ce a inteles monsieur Cismaru? "Scandalul de la Ghimbav a fost o chestie orchestrata ca sa reduca pretul societatii", spunea el intr-o interventie in Parlament. Asta dupa ce a trecut cu ochii peste faptul ca scandalul, adica greva generala, a fost a muncitorilor de la Constructii Aeronautice, iar compania scoasa la privatizare si in cazul careia pretul ar mai putea sa scade este IAR Ghimbav. Apoi: "privatizarea este pe 3 noiembrie". Mosul tre' sa fi fost cu gandul la femei sau la altceva pentru ca pe 3 noiembrie se desfasoara licitatia de care spuneam mai sus.
Din 4 in 4 ani trebuie sa mergem sa votam - sa ne alegem oamenii care sa ne reprezinte in Parlament si care sa sara in ajutor pentru a rezolva problemele socio-economice ale judetului. Din 4 in 4 ani alegem niste papagali care oricum nu inteleg ce le spun oamenii, iar cand ajung in Parlament vorbesc despre niste cacaturi total nedocumentate. Si totusi, din 4 in 4 ani, romanii nu inteleg ca se duc degeaba la urne...

Citit si:
Eftimie - Votati Ovidiu Rusu!
Eu: Nu ma duc la vot

Un comentariu:

Anonim spunea...

vizitati :
http://tarnovan.wordpress.com/2008/10/20/voteazala-brasovsa-nu-ramai-perplex-la-cine-iese/