miercuri, 8 octombrie 2008

Astia de la Distrigaz sunt cu muia!

Maine se inaugureaza noul sediu Distrigaz la Brasov. Se taie o panglica, ca sediul exista de mai mult timp. Saptamana trecuta am primit o invitatie la rahatul asta de eveniment pe care am ratacit-o, ca sunt cam imprastiat, ce e drept... Am zis ca o sa ii sun pe cretini sa ii intreb la ce ora si unde se intampla miracolul. L-am sunat pe fostul director al Distrigaz Brasov de pe vremea cand astia erau inca in proprietatea Statului, Nicolae Ungureanu.
Pe Ungureanu il stiu de mult timp, pentru ca am colaborat destul de bine cu el. Era o vreme cand scoteam o multime de stiri de la el, basca beam in birou uischiane si chestii. Ca asa era sa fii director la stat, aveai de toate, puteai sa dai si la altii.
Eh, omul meu, m-a tratat acum cu o frica in glas. "Domnu' Vranceanu, ma puneti intr-o situatie neplacuta. Ati primit invitatie?", ma intreba el speriat. La naiba, e un cacat de sediu, o inaugurare ca oricare alta.. ca am mai fost la prostii de astea si nu se intampla nimic in afara de taiat panglici si vorbit in punga. Da, frate, am invitatie, da nu mai stiu rahatul de ora si de adresa, ca io-mi platesc factura (2 - 3 lei pe luna) la banca, nu sa stau la rahaturile voastre de ghisee. In fine, imi zice sa ii sun pe aia de la Bucuresti sa imi zica ei adresa si ora, ca el nu are voie sa vorbeasca. Hai, zau, i-au cumparat francezii si le-au interzis si sa se pise in fabrica?

2 comentarii:

Anonim spunea...

e la 11, frate!
naspetul ofiter acoperit+2 beri silva negre (pentru ciuda ta!!)

Anonim spunea...

distrigaz sunt si nesimtiti asta e cel mai enervant. Pe mine ma punea unul sa urmaresc sa nu se rupa sigiliul...da sigiliul era in strada