joi, 25 septembrie 2008

Imelda s-a facut nevasta!

In urma cu ceva vreme citeam pe un blog pe care nimeni nu si l-a asumat vreodata cum ca Imelda Szasz, directoarea de la OTIMMC Brasov, ar fi ajuns pe o astfel de functie pentru ca a trecut prin patul ginerelui unui ministru udemerist (de fapt, si ginerele e ceva udemerist, parca presinte la o filiala - nu stiu, eu sunt cu economicul). De altfel, chestia asta si faptul ca arata binisor o mai tin in atentia publica pe fata de la IMM. Azi am primit un comunicat de la doamna respectiva semnat "Imelda Toaso". Am ratat-o si pe asta!

11 comentarii:

Ovidiu Eftimie spunea...

O fi vreo legătură cu Toaso Aron Zoltan, un fel de secretar pe la UDMR? Omul a fost si pe lista de CJ a UDMR

Ovidiu spunea...

Nuj, frate, pentru mine numele unguresti suna la fel. Sa inteleg ca acum a luat tot partidul la incercare si asta a picat de prost?

Anonim spunea...

Dar ce-i aia OTIMMC?

Anonim spunea...

Sotul Imeldei e Tiberiu Toaso. Oricum imi e foarte greu sa cred ca Imelda e o fata usoara. O stiu de cand e mica. Ea e o fata foarte inteligenta, dar lumea asta e rea si invidioasa, de asta scorneste numai minciuni.
P.S. OTIMMC = OFICIUL TERITORIAL PENTRU INTREPRINDERI MICI SI MIJLOCII SI COOPERATIE

Anonim spunea...

toaso aron zoltan e presedinte executiv al udmr Brasov. atata legatura ar putea sa fie intre ei cat intre basESCU, eminESCU, constantinESCU si ilieESCU

Anonim spunea...

Interesant este faptul ca acum doamna TOASO este mai nou si secretara domnului Attila Kovacs...

Anonim spunea...

Barfe din targ zic ca protectorul Attila ii pregateste lansarea de pe trambulina secretariatului si al facutului de cafea, spre o functie la o agentie din aia de-a Consiliului Judetean... Ca doar are experienta manageriala, fata... pardon, doamna!

Anonim spunea...

Mda.si se pare (nu barfe ci realitati ce se pot verifica printr-o ancheta jurnalistica) ca doamna promovata de protectoru Attila mai nou este pe statul de plata al fostului loc de munca fara sa mearga macar o ora la munca.In plina campanie electorala si cu functionari publici dizponbilizati unii au tupeul si neobrazarea sa pape salariul de la stat din cel putin 2 locuri de munca.

Anonim spunea...

Am auzit ca mai nou protejata va fi propulsata de protector tocmai la Agentia de Dezvoltare Brasov, in locul fostului director Tata.
Asta in conditiile in care protejata este purtatoare de embrion in luna a saptea, sau ceva de genu....

Anonim spunea...

Numai anonimi,multa rautate dar si adevar. Intr-adevar lipsa de experienta se compenseaza de multe ori cu ajutorul politic si relational in detrimentul unora care in conditii corecte si de competitivitate ar avea de castigat, dar asta nu justifica invidia si rautatile unora care stau si carcotesc fara vlaga. De multe ori cei propulsati rapid, ''mor'' la fel de repede si asta e pretul pe care il platesc ei in timp iar cei care urca incet dar sigur isi castiga stima si respectul cand ajung sus. Totodata, rautatile fara sens ii fac pe cei mici sa isi merite statutul..

Anonim spunea...

Pai si tu, tot anonim, rautate mica! Stiu ca nu esti persoana in cauza ca scrii corect romaneste :-P:-P

E tare asta cu urcatu sus si respectu :-)

Intre doi anonimi fie vorba, crezi ca o sa ne ofere o mare revelatie doamna? Ne scoate din criza? E bine ca a inceput de jos, de la cafele, dar e de ajuns? Stiu si eu sa fac o cafea destul de buna, ce zici, am sanse?