marți, 16 septembrie 2008

Industria panglicilor se apropie de faliment

În campania electorală pentru locale, cei doi "grei" ai Braşovului, Scripcaru şi Căncescu, se întreceau în tăiat panglici. Compania Pantex SA din Braşov, principalul furnizor de panglici prospera, pentru ca unul mai avea de inaugurat un kilometru de gard la aeroport, ba doi kilometri, ba inaugurarea lucrărilor, ba un drum care urma să se construiască, ba o bucată de ocolitoare, ba un spital care nu se va construi niciodată.
Acum compania se zbate între viaţă şi moarte. Ăştia care candidează la parlamentare nu au nevoie să inaugureze nimic. Ei doar dau din gură. Iar cei care mai au ceva de inaugurat nu mai cumpără panglici ca pe vremuri. De exemplu, azi Romtelecom a inaugurat un call-center, iar conducerea, greci şi americani (deh, nu au aplecarea românilor către panglicăreală) au comandat doar vreo trei metri de bandă de pânză, că doar nu trebuiau să inaugureze fiecare cameră din clădire.
În aceste condiţii, Pantex şi-a scos activele la vânzare şi speră în nişte alegeri locale anticipate. De aia au şi lansat zvonul cu boala lui Scripcaru, pe care colegul Eftimie l-a propagat pe blogul său. Oameni răi în presă, zău aşa!

Niciun comentariu: