vineri, 12 septembrie 2008

Concurs cu boli

Lume, lume, Eftimie va propune un concurs in care tre' sa va dati cu parerea despre ce boala sufera primarul Scripcaru. Eu zic sa participati, chiar si anonimi... Poate il convingeti pe Eftimie sa nu va dea poza aia (care face toti banii, sper - Hai, ba Efule, spune si tu, sunt chiloteii rosii in poza sau au ramas in biroul lui Tudor?), ci sa o posteze pe blog. Asa, sa vada tot poporul ce mare e dragostea dintre politica si presa...

6 comentarii:

Ovidiu Eftimie spunea...

Cineva mi-a zis ca e imoral un astfel de concurs. Mă da' toată lumea vorbeste de asta. Cred ca la un moment dat cineva va trebui să-l întrebe în faţă pe om. Bre, eşti sănătos au ba?

Anonim spunea...

In biroul lui Tudor sau al lui Tica?

Ovidiu spunea...

Anonimule, esti tanar... Antonie nu a avut o relatie cu Tica, ci cu Tudor.. ca atunci era mare dragostea dintre presa si securitate... dar asta e alta poveste:)

Ovidiu spunea...

Efule, eu zic ca e imoral sa ii spui unui jurnalist ca este omul cuiva, cum obisnuieste sa faca primarul nostru, atata timp ca el are destui oameni pe care ii plateste pe fata si mult mai multi pe care ii plateste pe din dos... Sunt multe lucruri imorale pe lumea asta. Concursul asta nu e decat unul de cine stie castiga...

Anonim spunea...

Rautaciosilor..... femeia isi joaca si ea acum ultima carte...Suntei doar indiviosi...in rest, Scrichi nu e singurul din PD... mai sunt si multi altii... Traiasca Posta Romana!

Anonim spunea...

Ovidiu, nu sunt chiar atat de tanar :).
Dupa ce Tudor s-a dus in lumea celor drepti, cineva trebuia sa-i tina de urat si sa compenseze pierderea suferita... A fost o vreme cand intre A si o anumita secretara (care a stiut insa sa isi joace cartile mai bine) era o rivalitate fierbinte!