miercuri, 17 septembrie 2008

Brenciu se gandeste tot mai mult la masturbare

Marele si multul (la propriu) scriitor necunoscut Mircea Brenciu, care face scandal apropo de cartea lui Selaru in care este facut bulangiu (or whatever), a scris, recent, o prefata la o carte aparuta sub egida „Societăţii Ziariştilor şi Oamenilor de Cultură Cincinat Pavelescu”. La un moment dat, Brenciu, care este unchiul lipsitului de talent Brenciu care canta, cica, scrie (dupa cum urmeaza) - „atunci a ne masturba este o necesitate sau o pierdere amarnica de vreme?”

Avand in vedere ca pe Brenciu il urmareste pensia de ceva vreme, brasovenii au inceput sa se intrebe daca marele scriitor necunoscut a ajuns la aceasta ilustra varsta si inca nu si-a dat seama la ce foloseste masturbarea de ce se mai chinuie sa isi frece creierul sa emita asemenea ineptii.

3 comentarii:

Anonim spunea...

frumos scris , dar pentru un om atat de ocupat si destept ca el nici macar nu putea face diferenta antre mast...si placere iar despre marele artist[nepotul] el ar putea foarte bine sa _i explice unchiului se pricepe ,ma mir ca nu ai auzit pana acum ai plac baietii??????????.Ami plac comentarile tale , bafta

Anonim spunea...

poi ar fi o pierdere de vreme ....
chiar faina... in comparatie cu pierderea de bani, timp nervi, zile fripte ale omului, si cateodata faina. Dar, vorba ta, poate ca Brenciu M. nu mai are paret nici de una nici de alta dintre variante.
semnat cu curaj Antonimus

Anonim spunea...

Apropo de masturbare... nu ma pot abtine sa nu va spun un banc:
- Care e diferenta dintre sex si masturbare?
- Cand faci sex, mai cunosti oameni!