miercuri, 10 septembrie 2008

Angajatii lui Scripcaru sunt amprentati!

In urma cu doua nopti, doua plasme ale televiziunii primariale brasovene RTT si-au luat talpasita din sediul institutiei media. Se banuieste ca ele au fost ajutate sa fuga foarte repede de cativa dintre angajatii trustului care este detinut, mai direct sau mai indirect, de catre primarul George Scripcaru. In aceste conditii, conducerea trustului media a comandat o sedinta de amprentare pentru toti angajatii sai care se va desfasura astazi de la orele 15.00. Daca iesiti mai pe seara cu ei la bere, fiti foarte atenti la cerneala de la buricele degetelor.

11 comentarii:

Ovidiu Eftimie spunea...

Lol man. Să furi de la Scripi din ograda, asta chiar înseamna tupeu. Welcome back si scoate verificarea de cuvand ca nu iti baga nimeni spam in comentarii cat nu ai trafic imens.

Ovidiu spunea...

Smecheri astia din RTT. Pun pariu ca Scripcaru o sa il acuze pe Cancescu de faptul ca i-a furat plasmele ca sa nu mai aiba cu ce sa dea frumos in campanie...

Anonim spunea...

aolei, maica, da dezinformat mai esti. nu angajatii sai sunt suspectati, deoarece este arhi cunoscuta valoarea lor morala inestimabila....daca se va face o astfel de sedinta de amprentare, atunci cu siguranta este doar pentru ca amprentele lor sa nu fie luate in calcul de catre anchetatorii care deja le cauta pe google, cu plasme rtt. se pare ca le-au gasit.

Anonim spunea...

semnez textul de mai sus. mariana sebeni * din pacate nu le pot trimite decat anonime, deoarece nu mi-am facut un cont aici. si nici nu-mi fac!!!

Ovidiu spunea...

Sebeni, te ginisem. Da plamele inapoi!:D

Laura spunea...

Foarte TAre FRATEEEEEE!
Pe al nostru l-a verificat cineva din ce bani a cumparat plasmele inainte sa ii amprenteze pe angajati? Si daca sunt angajati acolo ce obtine daca ii amprenteaza?! Confirmare ca au fost la serviciu probabil. Excelent
O gandire tipica de Pimar!

Anonim spunea...

Aferim, Ovidele, baiatul lui Hogea!!! Pai,preda tu frate lectii invatate de la patronul tau cum se ciordeste banul si pe urma se fenteaza bulaul...ca v-o fi invatat petrica procedura!!!

Ovidiu spunea...

Hogea nu se murdarea cu doua plasme:)) El fura tot trustul:))

Anonim spunea...

Ca sa ii scap pe colegii mei de banuielile nefondate, recunosc: eu am luat plasmele. Am vrut sa vad si eu la TV cum batem Lituania, dar am ajuns acasa abia dupa ce s-a terminat meciul (din fericire). Promit ca le duc inapoi, dar e nevoie de cineva sa ma ajute, ca altfel pierd si victoria istorica din Feroe. daca nu reusesc sa le duc inapoi, le vindem si bem o bere. Ce ziceti, Ovi si Ovi? Anonim Sorin

Ovidiu spunea...

Anonimule Sorin, gruparea de ghrila Ovi&Ovi este de acord!

Ovidiu Eftimie spunea...

băăăi, vreau să comentez şi eu. Mi-a plăcut anonimul ăla care s-a luat de tine pentru că ai îndrăznit să scrii despre televiziunea lui Scripcaru cu toate că eşti angajat la Hogea.

Anonimule, fii atent aici. Daca mai papi caca în stilul ăsta de incult securist o să povestesc pe blogul meu ce afaceri are Hogea cu Scripcaru, cum a fost cauţionat petrică şi invers să vedem cine e mai moral dintre noi. Dintre noi ăşia care se semnează. Adică nu poate blogăru să zică ceva că repede sari tu cu fazele de cacao. Măscăriciule.