marți, 24 iunie 2008

're-ati ai draq de senatori

Biroul Permanent al Senatului a decis, marţi, anularea votului dat în comisiile de buget şi administraţie, în cursul dimineţii, la OUG nr. 50/2008, privind eliminarea taxei de poluare, raportul la această lege urmând a fi dat doar de Comisia de buget-finanţe.
Chestorul Senatului Ioan Chelaru a declarat, la finalul şedinţei Biroului Permanent, că preşedintele Comisiei de buget-finanţe, senatorul PNL Aron Popa, a sesizat conducerea Senatului că în şedinţa comună cu membrii Comisiei de administraţie publică s-a creat o situaţie specială cu privire la cvorumul de comisie şi cvorumul de vot, în sensul că au participat la şedinţă foarte puţini membri ai Comisiei de administraţie publică.


A picat hotararea aia cu eliminarea taxei. Poporul a fost invins:( Mergeti si votati din patru in patru ani pentru ca niste labagii sa ajunga in fruntea tarii sa va bage taxe in si pe gat... Hai, pa, Romania!

Un comentariu:

ola spunea...

Astept cu nerbdare taxa pe penSULA si pe siLABA. Doar asea voi putea sa-mi folosesc mainile fericite pentru a plati taxele pentru cauciucuri gaurite, cuie indoite, sanuri susanele si pantofi gauriti de asfalt proaspat si borduri schimbate.