vineri, 20 iunie 2008

Patru sau doua roti... nu prea conteaza

O bicicletă de închiriat, furată de la Paris, a fost găsită de un fotograf francez în timpul unei excursii în România, într-un sat din zona Braşov, informează publicaţia belgiană de limbă flamandă Het Nieuwsblad. Bicicleta este proprietatea serviciului parizian de închirieri de biciclete Velib, aparţinând municipalităţii din capitala franceză, ieşind în evidenţă prin culoarea sa gri.
Purtătorul de cuvânt al corporaţiei JC Decaux, care finanţează acest program de închirieri, s-a arătat surprins de această descoperire, în condiţiile în care se întâmplă des ca unele biciclete să fie găsite în afara Parisului, însă niciodată la o asemenea distanţă, aşa cum arăta el. De la instalarea acum un an a standurilor pentru închirieri de biciclete la Paris au fost furate până acum mai multe zeci de biciclete.


Eu cred ca fotograful francez a venit cu respectiva bicicleta. Rusine, ba fracezilor, va luati de tiganii nostri asa fara obraz.. pai astia nu stiu sa mearga bine nici pe doua picioare, darmite pe doua roti...

Niciun comentariu: