miercuri, 5 noiembrie 2008

Contribuabil prost, elicoptere scumpe!

Contribaubilul roman e prost. Ba nu, e tampit de-a dreptul! Contribuabilul roman plateste pe anumite lucruri mai mult decat fac ele. De exemplu, plateste taxe si impozite pentru a sustine ordinea si, implicit, Ministerul Internelor si Reformei Administrative. Ma rog, un minister de politai...
Ministerul ia bani, baga lefuri mari la politai, mai strange un ban din fonduri europene si se pune pe organizat licitatii ca sa isi ia elicoptere.

Break: Fostul ministru al Educatiei, Adomnitei nushtiucum (si cred ca nici voi nu va aduceti aminte), s-a deplasat la cununia sa civila cu un elicopter MIRA.


Ministerul e pregatit sufleteste sa dea 7,2 milioane de euro pentru un elicopter care in piata face 3,5 milioane de euro. Nu de alta, dar la licitatie sunt invitate sa participe firme mari ca Eurocopter si doar nu vrem sa ii dezamagim pe francezi. taman acum cand nu am vrut sa le dam o fabrica evaluata la 11 milioane de euro pe doar unul. De unde se vede ca din profitul scos pe trei elicoptere poti sa cumperi chiar o fabrica de chestii de astea zburatoare, care nu se mananca, ba David (nu, nu e vorba de Mache, ci de evreul de la Ministerul de Interne)!

Niciun comentariu: