vineri, 25 iunie 2010

Propuneri pentru Guvern!

Boc a anunţat azi că va creşte TVA-ul, asta pe lângă tăierile de salarii. Problema este că aşa nu va aduce bani la buget, ci nu va face decât să reducă şi mai mult un consum care în România şi aşa este de doi lei.
Am câteva propuneri pentru Guvernul Boc:

- legalizaţi prostituţia! Este vorba de o piaţă de un miliard de euro în România. Gândiţi-vă câţi bani veţi strânge din taxe şi impozite”

- impozitaţi veniturile bisericii şi nu le mai daţi bani de la buget. În nicio ţară civilizată de pe planeta asta biserica nu este scutită de impozite. Dacă vrem să ajungem acolo poate că ar trebui să ne gândim la astfel de măsuri, nu cum să omorâm pe cine prindem.

- impozitaţi proprietaăţile bisericii! În România biserica este cel mai mare proprietar. dacă nu este în stare să îşi administreze proprietăţile astfel încât să nu mai ceară de la stat, ar trebui să mai vândă din terenuri.

- Tăiaţi din plantele alea de pe la ministere pe care nu le ţineţi decât să vă faceţi mendrele cu ele. Nu mai arătaţi cu degetul doar spre administraşia locală, pentru că aveţi zeci de mii de bube la Bucureşti, directori în ministere care habar nu au despre ce vorbesc când apar în faţa lumii.

- Poate ar trebui un impozit mai mare pentru maşinile de lux. Numai în România oamenii îşi iau maşini de imagine şi uită să îşi plătească întreţinerea.

- dacă ai 12 maşini în curte, ar trebui să plăteşti impozit diferenţiat pentru fiecare. pentru că dacă vrei să îmi arăţi că eşti bogat înseamnă că îşi asumi şi rolul de anu frauda bugetul şi să îmi plăteşti taxe pentru asta.

Domnule Boc, poate că nu ar fi rău să vă uitaţi peste asta. Da, ştiu că sunt un pericol public, dar în vremuri de restrişte ar trebui să mai căscaţi urechile şi la noi, ăştia mai fioroşi, aşa!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Super tare...ai gura aurita..pacat ca multi au urechile infundate...

Roxana spunea...

bre, ai uitat de impozitul pe drepturile de autor aplicat astfel: pentru toate prostiile care le spun d-alde Boc si Base la TVA si fac audienta 16% pe fiecare punct de audienta... si cum ei sunt autorii sa le plateasca ei... :P

:))))))) apropos, cred ca o sa te afuriseasca preotimea... parca vad c-or sa vrea sa te omoare cu pietre ca pe Maria Magdalena... Magdalenule :P

adrian.moisa spunea...

Hello!

Moisa Adrian, pictor aerografist Iasi pe Tunning Auto.
Site-ul cu picturile mele (800 unici/luna in crestere): http://www.adrianmoisa.ro
As vrea sa iti propun un link exchange site-wide sau intre posturi (guest post).

Adrian Moisa, galerie aerograf

Y!mess desene_aerograf, mail desene_aerograf@yahoo.com sau la telefon 0743521412.
Mii de multumiri, Adrian

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Program liga 1 spunea...

Buna ziua
Va deranjez pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi um mail la adresa iacob_ctin@yahoo.com cu titlul pe care il doriti si linkul
O zi buna va doresc