marți, 5 mai 2009

Tu cat timp pierzi zilnic la toaleta?

... Adica in baie... Pe 30 aprilie, zi minunata din punct de vedere al unui om care a doua zi traia un prim 1 mai nemuncitor dupa ani si ani de zile, pe la orele 22.30, in timp ce urmaream un frumos film la televizor, baia mea devenea piscina pentru ca un nenorocit de vecin nu si-a instalat cum trebuia furtunul la apometrul de apa rece. Mi-a luat o ora sa il trezesc pe individ, care este si seful de scara, sa opreasca nenorocirea de apa care se abatea spre dormitorul si sufrageria mea - care nu mai vazusera apa de la ultima zugraveala. Evident ca in timpul asta, cand eu il cautam pana si in carciuma, el dormea cu nesimtire. Nici soneria, nici apelurile telefonice ale unui alt vecin, pe care am reusit sa il trezesc sa ma ajute in greaua mea misiune, nu l-au trezit prea rapid pe somnoros.
Intr-un final omul s-a trezit si a oprit apele, fara a se gandi ca boacana e la el. Evident ca nu m-a ajutat sa strang apa, ca doar nu era prost... Mi-a luat vreo doua ore sa adun cat de cat apa... restul.. s-o fi dus si la ala de jos, ca, noah, nu pot sa o controlez eu pe toata. care vecin a venit si el sa se uite ce dezastru e la mine, fapt pentru care am reusit sa il conving sa ma ajute sa limitez dimensiunile dezastrului.
In fine, am racit in ultimul hal stand cu picioarele in apa. De 1 mai, 2 mai, 3 mai.. am stat si am bolit, suflandu-mi mucii in suluri intregi de hartie igienica ceea ce mi-a provocat rani la nas, dar asta e alta mancare de peste.
Cum nu prea aveam ce face m-am uitat in draci la televizor. Evident am vazut si ceva reclame. Cam din jumate in jumate de ora o duduie ma intreba cam cat pierd eu zilnic la toaleta. Daca citeste acest text, va intelege cat timp pierd la buda si poate se va opri. Daca o cunoaste cineva poate ii trimite textul de mai sus. Multumesc anticipat!

4 comentarii:

flavius spunea...

Servus, Ovidiu!
Nasoală întîmplare şi naşpa şi interminabilă (anti)reclamă... Uite cum viaţa ni se poate transforma în... purgativ cînd ne este condimentată de atîţia... constipaţi... Şi nu mă refer doar la atît de ştiutul, şi de mine, episod al inundaţiei... ;)
Toate cele bune!

Sebeni spunea...

hei, imi pare rau ca ai patit una ca asta! nu am inteles, insa, cum de ai petrecut un 1 mai nemuncitoresc..ce ai vrut sa spui? sper ca nu ce cred eu acum...
hai, fruntea sus!!!

Ovidiu spunea...

Flavius: Shit happens! :)
Sebeni: Adica am avut si eu un 1 mai liber, fir-ar al draq de 1 mai...

Anonim spunea...

ba ce sa mai "zic si io" intradevar tare nasol...dar las ca trece.Oricum sper ca te simti mai bine in ceea ce presupune raceala...daca te mai uiti un picut la tv vei vedea si treaba aia cu raceala si asa ...nu numai la wc si off raceala asta...stiu cum e..