marți, 30 decembrie 2008

Mache racaie usile pe la Bucuresti

E adevarat ca nu am mai scris pe aici de multisor. In parte am fost scarbit de multe chestii care s-au intamplat in viata noastra de zi cu zi, de exemplu alegerile, etc... Dar am aflat o informatie interesanta...
Mache, alias Mihai David, cel care conduce ceva prin PSD-ul local, dar care este si unul din slugoii locali ai suptului Zeus local, adica G. Scripcaru, ar racaii usile pe la Bucuresti in asteptarea unui post de secretar de stat pe la un minister acolo, orice, numai sa aiba si el partea lui de ros. Evident ca ministrul de Brasov, Costica Pateu Nita, nu prea il are la suflet pe acest slugoi, motiv pentru care se opune din greu ca Mache sa acceada pe o functie pe la Bucuresti.
Unde mai pui ca in urma cu ceva vreme Mache avea de gand sa dea o lovitura de palat, de apartament, de garsoniera ceva, ca sa il vada pe Pateu jos, iar el sa dea cu picioarele in gatul lui, ca prea il face de rahat pe la Bucuresti.
Nu ar fi o functie noua pentru Mache cea de secretar de stat, avand in vedere ca pana prin 2003 - 2004 a fost a cincea roata la caruta Ministerului de Interne, parca.. Deh, ceva care sa ii asigure si lui pensia ca e criza financiara si proiectele sale imobiliare pentru care l-a pupat pe Zeusul local in fund nu prea mai dau randamentul scontat cand s-a apucat de treaba. Se vede treaba ca intreg Universul, incepand cu americanii, concura la neplacerile financiare ale slugoiului

Un comentariu:

Flavius spunea...

Sa stii, Ovidiu, ca partea cu scirba iti justifica lipsa de pe aici... Esti absolvit :) Dar si faza cu mache ăsta tot de scîrbă ţine, e adevărat, postelectorală. Nu?
Numai bine, cu multa sănătate!
si
La mulţi ani de gînduri bune!
Flavius