vineri, 30 martie 2007

Ipocrizia salvează România!

O adunătură de moşi, care după ce au poluat planeta bine au văzut un documentar pe Discovery cum că nu ar fi chiar în regulă treaba asta, s-au adunat azi să deplângă dispariţia Terrei. Priveghiul a avut loc în cadru organizat, la Hotelul Aro Palace, sub privirea îngăduitoare a celui care a organizat poluarea României ani de zile - Ion Iliescu. Pentru că trebuiau să îi spună cumva priveghiului, i-au zis „Forum de Dezvoltare Durabilă”. La eveniment a participat şi un alt ex-preşedinte - Emil Constantinescu - recunoscut pentru faptele de capă şi spadă în lupta cu mediul pe care a reuşit să îl pună la pământ şi să îl numere de câteva ori bune. Constantinescu era aşa un iubitor de păsuri încât le tăia şi le ducea la el acasă, dar asta e altă mâncare de peşte.
Să revenim asupra priveghiului organizat. Ion Iliescu, cinstitul şi săracul, mai avea puţin şi de descărna de atâtea lacrimi orale. El spunea ceva de genul că „fii de ţărani nu mai ajung în învăţământul superior” sau că „s-a accentuat diferenţa diferenţa dinter bogaţi şi săraci” nu numai în România, ci în toată lumea. Păi, bă, pe vremea cui se fura în ţara asta mai abitir? Acum, după ce v-aţi pus ciolanele în desagă şi mai aveţi un pic şi vă ia naiba pe lumea ailaltă, te-ai trezit să deplângi sărăcia şi poluarea planetei? Când unii voiau să vină să salveze rahatul ăsta de ţară cine bătea din glezne şi ţipa ca disperatul că „nu ne vindem ţara”?
Ion Iliescu este un ipocrit.

miercuri, 28 martie 2007

Butonu' pentru nimfomane..


Ia uite la asta cum o cauta de butoane...

Hai cu compensatele, neamule!

Discutie cu Eftimie pe msgr. Ochii pudici sa isi puna banda.


ovidiueftimie: oricum, l*-am intrebat
ovidiueftimie: si a zis, is 2000 dom'le, doo mii da acuma afara si inca doo sute luna viitoare si gata
ovidiu_bzb: aha
ovidiueftimie: era cam suparat
ovidiueftimie: a zis ca nici pula nu il angajeaza pe ael acum al a50 de ani fost lider sindical
ovidiu_bzb: aha.. si ce pula mea vrea?
ovidiu_bzb: ca mie stie sa imi inchida telefonul in nas
ovidiueftimie: Pă mine cine dracu’ mă mai ia, după ce am fost lider de sindicat. Am şi 50 de ani, nici nu contează altceva.
ovidiu_bzb: daca e cretin..sa ramana cretin
ovidiu_bzb: pot sa il angajeze astia la federatiile sindicale
ovidiu_bzb: nu ii plange tu de mila
ovidiueftimie: nu-i plang
ovidiueftimie: da facea pe supartu a zis ca nici nu mai are chef sa dea interviuri etc
ovidiu_bzb: nu vrea compensatorii pana iese la pensie?
ovidiueftimie: si un pic dupa aceea
ovidiueftimie: cinci ani dupa ce iese la pensie ca sa se obisnuiasca
ovidiu_bzb: da.. aia de la IAR vor 40 de salarii compensatorii
ovidiu_bzb: bai.. tzara asta e tampita
ovidiueftimie: da, tampita rau

E vorba de imbecilul de lider sindical de la Rulmentul care nu mai vrea sa imi vorbeasca pentru ca am protestat impotriva acordarii unor sume de-ampulea ca sa nu se creeze miscari sociale. Dachime, ti-am prevestit sfarsitul!

Sex trist


Pe aceasta cale, rugam persoanele care isi pun mainile pe fese sau pe sani, sa si le puna in tacere. In cazul in care dori sa gemeti, puteti sa o faceti incetisor, astfel incat sa nu ma deranjati cand dorm. Alo, vecina de la trei, daca mai vorbesti in timp ce faci sex, macar spune si tu o poezie de Eminescu, nu mai vorbi atat de obscen, ca vrea si nevasta-mea sa ii fac chestiile alea...

luni, 26 martie 2007

Nu vă mai naşteţi în martie!

Ok, martie e luna care îmi face o grămadă de probleme. Pe 1 martie, pe lângă mărţişoarele cu care trebuie să cotizez, e ziua lui Dorin. Pe 3 martie e ziua Kuanei si a lui Mircea, după care luăm o pauză până pe 8 martie când e ziua populaţiei de sex frumos sau slab, după caz. Pe 11 martie e ziua soacră-mii, după care urmează ziua lui Ionuţ şi a Ramonei. Parcă am mai fost la nişte aniversări, dar nu îmi dau seama acum ce şi cum, pentru că am avut o perioadă mai zbuciumată din punctul acesta de vedere. Şi mai e şi ziua lui Costanu pe 31... Bine că se termină martie...

In atentia posesorilor aspiratoarelor de femei


Am un coleg care si-a cumparat o Dacie mai batrana decat el. Nu e rau, avand in vedere ca femeile tinere sunt atrase de masinile batrane...

vineri, 23 martie 2007

Telecomanda pentru picioare


Daca tot vorbeam de printuri, iata aici o modalitate de a desface picioarele unei femei. Nu spun ca e singura, dar in aceasta situatie a dat rezultate. Nu stim daca era Terente cel cu cutiuta:)

Apropo de Terente...


L-am gasit, e in viata si se ascunde in Scotia. Astia de la Durex l-au facut vedeta in printul din stanga.

Condoleante!


Probabil ca oamenii astia s-au suparat pe numele lor, ca altfel nu imi pot explica de ce au murit...

miercuri, 21 martie 2007

Prietenie

Aseară mi-am adus aminte de un cântec despre o prietenie adevărată. L-am căutat pe iutub şi l-am găsit. Îl puteţi accesa AICI

marți, 20 martie 2007

Corupere de majore

Mă întreba Ancuţa când am avut impresia că mă trec primii fiori romanţioşi de m-au făcut să erup de plăcere. Cred că prin grădiniţă. Ai mei au vrut să socializez în urbea de sub Tâmpa, aşa că m-au recchemat la arme de la ţară şi m-au aruncat între indivizi de aceeaşi vârstă, sperând să deprind noi obiceiuri, cum ar fi să duc mâna la gură când casc, să nu mă scobesc în nas în public şi să nu arăt cu degetul arătător. Când am mai crescut am înţeles care era semnificaţia arătatului cu degetul mijlociu şi mi s-a părut un gest mult mai atrăgător. Dar să nu ne pierdem în detalii.
Când am văzut-o pe Daniela inima mi-a stat în gât. Nu mai aveam chef să mă joc cu maşinuţele, nu mai aveam chef să merg la nisip şi să desenez nenorocirile alea - case, oameni, copaci. Descoperisem o nouă atracţie, aveam un alt to do decât colegii mei. Visam la ziua când o să o trag de codiţe şi o să o alerg prin curte. Pe la prânz, după masă, eram trimişi la somn, dar eu nu voiam să dorm. Mă surprindeam că în loc să închid ochii admiram chipul, părul şi ochii Danielei. Aveam patru ani, iar ea vreo două'ş'şase, dar pe mine vârsta nu mă speria. Se pare că pe ea o cam speria diferenţa de vârstă dintre noi din moment ce aveam să o suprind în braţele altui tip, cam de vârsta ei. "Mă înşeli, nenorocito!", mi-am zis, după care mi-am luat ghiozdănelul şi m-am dus acasă. Aveam să îmi revin pupând-o pe Alina, o fătucă de vârsta mea, roşcăţică şi dulcică, dar niciodată nu o să încetez să mă gândesc că dacă eram ceva mai insistent atunci aş fi intrat probabil la corupere de majore.

Lungimea lui Terente!

Dupa ce astia de la Libertatea au lansat boom-ul cu cine are ţâţele mai mari decât ale Nicoletei Luciu, mi-a venit si mie o idee interesanta - un boom care să relanseze piaţa presei scrise din Braşov. Concursul „cine are penisul mai lung decât al lui terente?” ar trebui să aducă vânzări mari, cunoscut fiind interesul pentru dimensiuni ale unor domnişoare. Pentru necunoscătoare, mărimea lui terente era de 33,5 centimetri, sau ceea ce spun americanii - one foot. Intra pe jos, ieşea pe sus:)

Hooverphonic in Romania

Am aflat ca anul asta vin o gramada de oameni buni in Romania, printre care si belgienii de la Hooverphonic. Aici aveti Mad about you, piesa cu care i-am descoperit eu...

vineri, 16 martie 2007

Frumoasa si chestia!

Pe scurt - ceea ce vedeti este o mana cu penis. Ea a fost dotata cu madular de catre doctorii rusi care au vrut sa il ajute pe un tanar care s-a nascut cu o defectiune in locul cu pricina. Dupa cum se vede in poza, jucaria era in stare de erectie, ceea ce poate sa denote faptul ca in zona era o rusoaica dezbracata. Sau mai multe. Eu ma intreb daca omul facea si sex cu femei cu penisul de pe brat. Oricum, e interesant, pentru ca femeile nu mai trebuiau sa se aplece in cazul unui blowjob. "Dragul meu, ce vaccin frumos ai. Si ce creste!":D

miercuri, 14 martie 2007

Freze de sezon


Dupa cum vedeti in poza alaturata, e trendy sa ai mai mult par in fatza deact in spate.

marți, 13 martie 2007

Comedie cu Chirila

M-a intrebat Laura daca stiu unde o sa se joace Biloxi Blues. Se pare ca nici ei nu stiu foarte clar unde o sa se joaca in Brasov, cert e ca la Cluj s-a jucat la Teatrul National.

Mai e o saptamana


Prilej de... bai, exista cip si deil female? Baieti, dati cu clickul AICI.

Nu aveti un bec ars?

Locuiesc intr-un apartament ciudat. Anul trecut toate instalatiile electrice mi s-au dereglat, mi s-au belit si si-au dat ortul popii asa pe neanuntate. E adevarat - atunci exa statea cu mine. Explicatia e ca exa mea era plina de electricitate de asta statica de imi deregla si imi belea mie toate electricitatile de prin casa. O fi avut, naiba stie, cert e ca pana si prajitorul meu de paine si-a spus ultimele cuvinte taman cand ne desparteam.
Dar sa trecem peste acest episod. In baie am o improvizatie elctrica, cu nulul legat de teava de apa, etc. Becul ala mi se arde cam odata la cateva saptamani. sa ii fie tara usoara. Doar ca becul pe care l-am pus sambata s-a ars luni. Asa ca incep sa ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa cumpar direct becuri arse ca sa stiu si eu o chestie clara.

Liiceanu, in pix - doar in Carfur

Aseara am fost in Carfur cu Ancuta sa isi ia boxe, ca sistemul ei de acasa da rateuri mari. Invartindu-ne noi aiurea prin Carfuru' asta ajungem la sectorul cartilor. Fascinat, mi-am aruncat intai mana si apoi ochii pe o carte despre zvonuri. Anca era, la randul ei, fascinata de o colectie de la Humanitas si isi casca ochii la cartile aparute la editura asta. Ah, era si cartea care mi-a imprumutat-o sa ma culturalizez - Eseuri de indragostit (trebuie sa recunosc ca sunt fascinat de ea, o citesc in fiecare dimineata in autobuz ca sa vada babele ca tineretul mai stie si altceva in afara de a merge la discoteca. De altfel, ultimele mele cinci carti au fost citite in autobuze sau in baruri, intre evenimentele la care trebuia sa particip - aici nu bag cursurile).
Bun, dupa ce ne luam noi portia de lecturi, ne luam ochii inapoi si mai ardem o vedere fugara peste restul rafturilor. Atunci l-am vazut. Statea asa, cam blegit, aruncat pe al doilea raft de jos in sus. Era Liiceanu. Un carfurist a scris cu pixul langa numele lui "un prost" si "un profitor". Initial am zis "ia, uite, frate, ce strategie de marketing si-a tras Liiceanu - se face prost si profitor". Anca o luat cartea in mana si am vazut ca urmatorul volum nu avea aceeasi strategie de marketing. Am fost chiar dezamagit. Astept cartea in care Liiceanu se face prost si profitor. Chiar am o dorinta imensa, usor carnala, sa ii spun lu' Liiceanu - "bai, tu chiar esti tampit?"

Vaju, urmasul lui Gigi Becali:

"De ce faci aia, bai, hahalero care esti zdreanta?"

No sugar!


Cum ar veni, chestia asta nu ingrasa:)

Fumez, deci sughit

De ce sughit cand fumez? De cateva saptamani mi se intampla chestia asta. Sa inteleg ca se gandeste cineva la mine? Si de ce se gandeste doar cand fumez? Va rog eu frumos, nu va mai ganditi la mine cand fumez, ca sa imi pice si mie tutunul ala bine...

luni, 12 martie 2007

Mesteca tu gumele/ ca iti creste ...

Bine, titlul e tampit si agramat. Dar se lipeste cu stirea urmatoare.

Un nou sortiment de guma de mestecat, despre care se spune ca mareste sinii, face senzatie in Japonia. Botezata “Bust-Up”, guma trebuie mestecata de trei-patru ori pe zi, insa beneficiile sint multiple: imbunatateste circulatia, reduce stresul, lupta impotriva imbatrinirii premature a celulelor si, cel mai tentant, mareste si intareste sinii.
Produsul-minune foloseste un extract dintr-o planta numita Pueraria mirifica, care se gaseste numai in Thailanda si Birmania. Radacinile acestei plante contin mai multe substante numite fitoestrogeni, un compus natural care imita efectele estrogenului, hormonul sexual feminin. Producatorii gumei spun ca testele, realizate de Universitatea Chulalongkonrd din Thailanda, au dovedit ca produsul poate mari sinii chiar cu 80%.

In urma cu vreo luna, aflaqm ca bulgarii au inventat berea care mareste sanii. Era logic, pentru ca daca te ingrasi iti cresc si sanii, iar cum berea ingrasa... oricine putea sa inventeze chestia asta. In fine, in conditiile astea ne asteptam ca in scurt timp sa apara si carnurile de porc care sa te scape de riduri, vaselina care sa iti mareasca penisul si eugeniile care sa iti reduca dimensiunile fundului.

Secretul unei casnicii sanatoase e inca un dormitor

Potrivit unui sondaj realizat in Statele Unite de Asociatia nationala a constructorilor de case, dormitoarele separate ajuta la asigurarea unui mariaj mai armonios, informeaza bbc.co.uk. 60% dintre participantii la acest sondaj sunt de parere ca dormitoarele separate pentru cei doi soti asigura un mariaj mai armonios, pentru ca lipsa de somn poate provoca tensiuni in casatorie. Cercetatorii spun ca alegerea a doua dormitoare a imbunatatit adesea relatiile intre soti. Optiunea a devenit in timp o necesitate practica, in ciuda parerilor traditionale ca ar fi un semn al destramarii relatiei.
Sforaitul, vizitele nocturne mai dese la toaleta, copii care necesita atentie pe parcursul noptii si programul de lucru in ture pot priva cuplurile de cele sapte - opt ore de somn necesare zilnic. Situatia a devenit mai acuta pe masura ce rolurile in familie s-au inversat, atat barbatii cat si femeile jongland in prezent cu cariera si cu ingrijirea copiilor. Psihologul Stephanie Coontz a declarat pentru New York Times ca alegerea dormitoarelor separate "nu spune nimic despre viata sexuala a cuplului".
Studiul a fost comandat de Asociatia nationala a constructorilor de case din Statele Unite dupa ce s-a remarcat o tendinta a clientilor de a comanda locuinte cu dormitoare separate pentru cei doi soti.

Americanii astia sunt tampiti. In acest caz, cea mai sanatoasa casnicie e cea in care el e in New York si ea in Bucuresti sau, de ce nu, Brasov. Asa nu se calca pe bataturi, copiii nu fac scandal, iar constructorii americani pot sa faca in sfarsit o casa atat de mare incat sa se vada de pe Pluto.

Cumpar Castelul Bran doar cu buletinul!

Postul de televiziune american ABC face reclama Castelului Bran, una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania. Un reportaj publicat astazi pe site-ul ABC le da un pont miliardarilor din lumea intreaga: castelul lui Dracula este de vanzare si costa "numai" 100 de milioane de dolari.

Jurnalistul care a realizat materialul despre Bran a vizitat castelul si a notat cateva detalii care i-ar putea interesa pe potentialii cumparatori. Autorul reportajului este de parere ca putini romani isi dau seama de uriasul potential turistic al Castelului Bran si sustine chiar ca inainte de caderea comunismului putini auzisera de Dracula.


Intentionez sa cumpar Castelul Bran. Am facut un calcul si vreau sa imi iau un credit cu avans zero pe urmatorii 7.328 de ani. Rata ar fi cam de 100 de euro lunar. Banca ar avea foarte mult de castigat din comisionul de administrare. Evident, o sa imi iau credit doar cu buletinul. O sa il girez cu blogul asta, daca o fi nevoie! Va astept la Bran, la o cafea:)

Cea mai scurta cale catre inima unei femei

Unii barbati considera ca cea mai usoara cale catre inima unei femei este direct printre picioarele ei. Altii cred ca pot ajunge mai repede in acel loc daca le plimba in masini scumpe, le duc in cluburi tzipatopare si restaurante de lux.
Acum cativa ani am avut o revelatie - cea mai scurta distanta catre inima unei femei este direct prin piept (interzis persoanelor sub 18 ani neasistate de parinti).

Eu nu o sa am niciodata fundul mare!

Cand eram pustan, vedeam in timp cum persoanele mature din jurul meu acumulau grasime care se aseza pe ici-pe colo, in partile esentiale ale existentei lor trupesti. Pe urma ma uitam la mine. Mancam ca spartul, mancam orice, dar eu nu ma ingrasam deloc, ba chiar slabeam. Intr-o dimineata, in timp ce eram pe wc, ca tot omul, am inteles de ce eu nu ma ingras, iar ei pun pe ei senzational de mult. Eu aveam un circuit de genul ce mancam azi a doua zi dimineata dadeam afara Pe cai normale. Probabil ca ei nu faceau acelasi lucru.
de cativa ani de zile vad la fisc un individ care de-abia isi taraie fundul la cat de imens e. E scabros chiar sa il vezi cum se misca cu incetinitorul, cum din fundul lui mare se desprind doua picioare ca doua bete de chibrit. Mi-a tot venit sa ii spun sa mearga sa bea o cafea, dar cred ca ar fi luat-o ca un apropo si m-am ferit de interpretari tampite.
Clar, eu nu o sa am niciodata fundul mare. Asta pentru ca beau cafea!:D

joi, 8 martie 2007

Celebritatea cere sacrificii!


Pentru barbati avem o solutie in caz ca sunt prinsi in vizite la persoanele de sex feminin in timp ce persoanele de sex masculin cu care acele persoane de sex feminin au in comun casa, masina, patul si cativa copii - asta pe langa oale, farfurii, televizor, etc.
Nu, nu e vorba de funia aia, ci de reflectoare. Pai, cum vreti, ba, sa fiti vedete?

Dezlegare la neveste!


Noah, cine vrea o nevasta crestina, care merge la liturghie, da bani la popi pe te miri ce lumanare si paine uscata, soarbe vinul din lingurita aia din care au mai sorbit cinci sute saptezecisitrei de indivizi care nu s-au spalat pe dinti, o poate gasi aici. Chiar daca e Postul Pastelui, s-a dat dezlegare la neveste!

Un prieten mi-a trimis si datele cand nu e bine sa fie programata nunta.
Nu se fac nunti:
- in Saptamana Alba: 12 februarie - 18 februarie 2007
- in Postul Pastelui: 19 februarie - 7 aprilie 2007
- in Saptamana Luminata: 8-14 aprilie 2007
- in Duminica Rusaliilor: 27 mai 2007
- in postul sf. Apostoli Petru si Pavel: 4-28 iunie 2007
- in postul Adormirii Maicii Domnului: 1-14 august 2007
- in postul Craciunului: 15 noiembrie - 24 decembrie 2007
- intre Craciun si Boboteaza: 25 decembrie 2007- 6 ianuarie 2008
- in post si in zilele de post.

Din ce vad eu (asa rapid), nu e bine sa te insori din februarie pana in decembrie. Iar in ianuarie de-abia iti revii dupa revelion.

Hmmm




In seara asta drajele noastre isi fac de cap, beau si se distreaza si fac haz de barbati. Unele isi arunca ochii dupa stripperi (majoritatea, nu fiti ipocrite). Dar unele dintre voi macar o sa va intoarceti acasa infierbantate. Ceea ce e bine pentru cei la care va intoarceti, asta daca nu cumva ramaneti cu stripperul agatat in dinti si mergeti sa il ascundeti in vreo poienita - acum, ca tot a dat caldura, se poate.
Ce facem noi in seara asta? Adica noi astia care nu suntem stripperi:) Pai, unii muncesc, altii se uita la meciuri, la filme, altii ies cu prietenii daca gasesc vreun loc liber prin vreun bar - slabe sanse. Altii o sa stea sa scrie pe blogguri sau o sa citeasca o carte. Asta inseamna Ziua femeii in general.
Hai, sa bagam si niste poze cu niste stripperi veritabili sa aiba si gagicele ceva cu care sa isi clateasca ochii. Adica, noah, ii vedeti voi sus!

La multi ani, gagicelor!


Bucurati-va de ziua voastra! In restul ne bucuram noi!

miercuri, 7 martie 2007

Ce mai fac senatorii?

"Senatorii Comisiei juridice au votat astazi o modificare a Codului Familiei, potrivit careia varsta minima de casatorie va fi de 18 ani.

Senatorii au eliminat astfel dispensele de varsta care se acorda tinerilor pentru a se casatori.

Legea prevede in prezent ca tinerele se pot casatori la 16 ani cu dispensa de la parinti si la 15 ani cu dispensa de la autoritatea tutelara".

Cum ar veni, senatorii au trecut la lucruri serioase. Asteptam ca in lege sa apara si obligativitatea ca miresele sa fie virgine, sa aiba zestre mare cat sanii lor (in cazul acesta barbatii se vor orienta catre femeile cu un piept impresionant), precum si obligativitatea nasilor de a incerca mirii. Romania, tara unde se poate legifera pana si centura de castitate... (si, eventual, botnita)

Mai am 34 de ani de trait

Am intrat pe un site care imi spune cat timp mai am de trait. Numai vreo 34 de ani. Site-ul nu prevede si cati copiii o sa am, ce o sa fac diseara si cata bere o sa beau pana la moarte, dar merita sa incerci. macar ai o speranta... Da cu click-ul AICI

Toata lumea poate...















Si nici macar nu era asa de buna...

TVR? O gluma proasta... sau de ce sa nu imi dati mie un euro lunar?

"Giurgiu a mai spus ca taxa TV trebuie sa creasca de la 4 la 6 RON (crestere cu 5% a veniturilor din taxa) fara de care TVR risca sa nu-si mai poata indeplini misiunea de serviciu public"

Bun. Giurgiu asta spune ca TVR are un serviciu public. As vrea sa stiu cu exactitate care este serviciul asta public. Eu unul nu simt, ca public fugitiv al TVR, ca mi se face vreun serviciu. Ba chiar mi se face un deserviciu, ca pana acum il vedeam pe Dan Bitman si alti neaveniti behaind pe sticla. Domnu' Giurgiu, sunteti regizor, nu manager. Eu zic sa va schimbati numele in Calarasi. Eu zic sa facem altfel. Luna de luna, toti romanii sa pleateasca un euro in contul meu bancar. Fac un serviciu public scriind zi de zi la ziar. Mi se pare corect sa primesc acesti bani.

Perle de celebritati umflate cu presa...

Unii dintre oamenii care ii voi cita mai jos nu trebuiau sa existe. Sau vorba unui stramos in ale scrisului "credeam ca astfel de oameni se impusca singuri". Unele dintre declaratiile marete le voi comenta.

"Lumea are voie sa aiba doua conturi ; unul in lei, unul in valuta si inca unul pentru economii. Mai mult nu. - Florin Georgescu (fost ministru al finantelor)
Doua conturi de care sa stie lumea si inca 20 care sa nu apara in declaratiile de avere.


"s-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar" - Marian Vanghelie


"A garanta proprietatea inseamna a limita dreptul omului asupra proprietatii lui " - Ion Iliescu

A-l alege pe Iliescu a fost o calitate a prostimii care intelege clar ceea ce a vrut sa spuna politrucul aici.


"Bancile sunt conduse de bancheri in toata lumea in afara de Cismigiu si Herastrau" - Bogdan Balthazar (director de banca)


"Cineva a vrut sa vina la Cornu ca sa-mi numere gainile. I-am sugerat c-ar fi mai bine sa vina sa-mi numere ouale." - Adrian Nastase


"Becali e un brand. Eu la Avicola Iasi pot sa fac pui Gigi Becali, daca vreau " Gigi Becali

Ultimele doua declaratii se leaga. Ce ar fi sa faca Gigi Becali pui la Cornu?


"Doar prin hazardul inconstient social nu se putea ajunge in sfere atat de aureolate si in plan financiar" - Cornel Dinu (antrenor de fotbal)


"Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informatii din lume - stie tot, chiar si-un fir de par" - Gigi Becali


"Am ratat clipa in favoarea eternitatii, iar eternitatea nu ne apartine" Dinu Sararu (regizor)


"Biblia e ca un far luminand in noapte, in jurul caruia roiesc ca mustele toate celelalte carti " - Corneliu Vadim Tudor


"Familia e sfanta, pe cand patria....cum sa va spun patria e sacra " Dumitru Dragomir (presedintele Ligii Profesioniste de fotbal)


"Destinul meu a fost marcat de soarta" (Dan Iosif ( copil al strazii apoi revolutionar, apoi consilierul lui Iliescu, in prezen parlamentar si om bogat)


"Omul este o persoana umana" - Gheorghe Hagi (fotbalist)


"Noi am pierdut multa vreme o perioada de timp" - Ion Iliescu

Corect!


"Nu mai e mult pana mai e foarte putin" - Gigi Becali

Asta e mai corecta decat aia de dinainte!


"Nu am facut afirmatii generale, ci dimpotriva am facut afirmatii de sens opus " - Emil Constantinescu


"In politica cel mai bun adevar este minciuna, cu conditia sa nu fie dovedita. " - Doru Viorel Ursu (fost ministru de interne, in prezent avocat)


"Cred ca noi ne indreptam spre undeva, iar acest undeva nu se cheama nicaieri" - Doru Ioan Taracila (parlamentar, fost ministru de interne)


"Decesul i se poate intampla oricui" - Adrian Nastase


"Isus Cristos s-a nascut intr-o pestera foarte modesta" - Teoctist

Teoctist chiar stie unde s-a nascut fiul sefului lui.


"Becalizarea Romaniei inseamna ca Romania este intr-un cancer moral si spiritual din care se va salva prin becalizare" - Gigi Becali

Beeee.. cum?


"Fiecare om are ingerelul lui. Invatamantul romanesc n-are un ingeras pentru fiecare om - Mihail Hardau (ministrul invatamantului)

Inger, ingerelul meu...


"Este vointa lui Dumnezeu ca eu sa pasc acest popor" - Gigi Becali

Beee.. cum?


"Domnul Ion Cristoiu a spus despre mine ca sunt corupt pe vremea cand nu eram, in 1993" - Viorel Hrebenciuc (parlamentar P.S.D.)

Aha! Cum recunosc unii prin ricoseu...


"Eu in tinerete eram amfitrion pe oriunde ma duceam" - Gigi Becali

In tinerete amfitrion, la batranete gramofon...


"Eu sunt pe toate listele de corupti si arestati, dar nu am nicio greata" - Viorel Hrebenciuc

Exact ce spuneam mai devreme...


"Avocatura este judecatorul dracului" - Ion Iliescu

Parca vacaroiu era ala care bea... ce Dumnezeu?


"Daca dansul are tupeul sa fie de fata si voi fi citat cu domnul Iliescu si el o sa apara pe post de Parchet, eu una din doua; ori ma spanzur imediat, deci imi fac harakiri, ori ma leg de Tribunal cu lanturi " - Antonie Iorgivan (avocat, parlamentar P.S.D., parintele constitutiei)


"Sunt oameni care nu poti sa le bagi lucrurile in cap nici cu forcepsul" - Loredana Groza (cantareata)

Sunt unele cantarete care scot fara ajutorul forcepsului astfel de chestii...


"Petre Mihai Bacanu seamana cu un sobolan fiert in ulei de frana" - Corneliu Vadim Tudor


"Nu trebuie sa fim mandri ca avem creier " - Adi de la Valcea (cantaret rom)


"Nevasta-mea este o femeie care, oricate greseli as face, tot o iubesc" - Vali Vijelie (cantaret rom)


"Pe la voi prin Chisinau trece Volga, nu ? Cum ? Nu mai trece ? - Loredana Groza

Ce ai facut, frate, cu forcepsul ala?


"Adi de Vito si Virgil Iantu au devenit tatici in aceeasi zi, desi nu sunt casatoriti " - Cristian Groza

Cine e tatal? cine e mama?


"De doua zile in judetele Giurgiu si Ialomita ploua cu lopata" - Marilena Nedelcu

Acum ca avem lopatele, sa asteptam si galetusele cu nisp...


"Dubaiul e o natie care are o pozitie care o merita in lume" - Irinel Columbeanu

Irinel e un specimen care nu isi merita pozitia pe lume.


"Cele publicate de acest ziar sunt un neadevar inexact" - Ilie Verdet


"Sigur ca am auzit de El Nino. E numele unui cantaret de muzica latina, nu ? - Loredana Groza

Loredana, forcepsul, te rog...


"In Bucuresti si in general in Romania, circulatia e scelerata" - Mircea Badea (crainic de t.v.)


"N-am citit Karma Sutra, dar m-ar tenta foarte tare s-o rescriu" - Irinel Columbeanu


"Mai, animalule!" - Ion Iliescu


"Ba, maiestate !" - Sergiu Andon (ziarist, parlamentar, avocat)


"Avem nevoie de lideri adevarati, nu de maimutoi implementati. - Marian Vanghelie


"daca va dori cineva, ii putem oferi inclusiv functia de imparat. Avem solutii" - Victor Ciorbea


"Exista aici, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din decembrie 1989" - Viorel Catarama

I see dead people..


"La noi, sefii de partide sunt ca vacile in India" - Antonie Iorgovan

Si vacile stau capra?


"Domnul Iorgovan e un fel de electron sarit de pe orbita" - Adrian Nastase


"Omar Hayssam apartine tarii, este un bun al intregului popor" - Adrian Nastase

Pe vremea comunistilor, femeia era un bun al intregului popor. Acum toti arabii care ne fura au ajuns bunurile poporului...


"Vreau ca Romania sa intre in Europa cu picioarele inainte" - Lia Roberts

Da, dar neaparat sa fie epilate...


"Domnule presedinte, noi n-am facut nimic, cartela e acolo, in banca, voteaza de una singura. Uitati-va. Noi nu avem nicio vina aici" - Attila Verestoy (parlamentar)


"Tariceanu, VIP ? Va spun eu ce VIP e, Very Import Papagal. Auzi la el, ce tupeu obraznic!" - Gigi Becali


"Partidul Noua Generatie va fi biserica politicii romanesti, iar eu voi fi Sfantul Petru." - Gigi Becali

Iarta-l, Petre. Da-i in gura!


"Noi am fost si cu unii si cu altii, dar daca faceti o analiza o sa vedeti ca unii au fost deja cu altii, iar altii au fost deja cu unii" - Marko Bela (parlamentar - seful UDMR)

O stii, mah, pe Udrea? Si cu ea am fost. Sau o fost ea cu mine? Sa ne gandim, totusi...


"imi fac mia culpa" - Dan Voiculescu

iti faci cu mana?


"Un militar nu are voie sa ocupe decat o functie cu un grad mai mare decat propriul grad" - Teodor Atanasiu (fost ministru al apararii demis)

Coniac Unirea - 38 de grade...


"Cine se va dovedi ca a avut un angajament cu securitatea va fi dat afara, in frunte cu mine" - Dan Voiculescu

Autodenuntul prin invaluire...


"Traian Basescu are o atitudine de maidanez; vine, musca si pleaca" - Dan Voiculescu


"Am puterea sa recunosc ca nu sunt vinovat" - Gheorghe Stefan (presedinte de club de fotbal)

ce puternic esti....


"Nu pot sa spun ca am plans, dar mi-au dat lacrimile" - Cosmin Moti


"Eu prin presupuneri deduc" - Gheorghe Stefan


"Nu avem sanse insa cu toate acestea o sa ni le jucam pana la capat " - Vasile Jercalau


"Gestul domnului Mihai Stoica a fost unul de premeditare intempestiva" - Cornel Dinu


"Bineinteles, daca e nevoie pot sa locuiesc si intr-un clocnotes" - Claudiu Raducanu


"Nu pot sa va dau niciun pronostic, dar cred ca vom bate sigur" - Nicolae Vacaroiu


"Daca Mihai Stoica m-ar fi injurat pe mine, n-ar fi apucat sa deschida gura" - Ion Horoba


"La examen mi-a cazut Comuna din Paris, dar le-am spus sa-mi schimbe subiectul, ca nu prea le am cu geografia" - Raducanu Necula


"Eugen Trica este un pisat de vaca uscat de vant" - Adrian Mititelu


"M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa" - Gigi Becali


"Va urez, cum se spune, sa fiti fanatic pana la moarte, dar in sensul bun al cuvantului" - Horia Ivanovici


"Fiecare are gusturile lui in muzica.. N-are cum sa asculte toata lumea numai Schopenhauer" - Costi Ionita (cantaret)

Domnu SWchopenhauer, pe aceasta cale, va doresc sa mai scrieti simfonii interesante pe care Costi Ionita sa le asculte cand vrea sa para inteligent.


"Dom'le, eu muncesc 24 ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea" - Dumitru Dragomir


"In Romania, daca n-ai un dram de putere si un pic de bagabonteala, nu rezolvi nimic" - Marian Vanghelie


"Am ajuns la o varsta la care mi-am dat seama ca trebuie sa fiu cinstit" - Dumitru Dragomir


"Cu privire la gripa aviara, in raport s-a strecurat o confuzie. Am confundat gaina cu curca" - Radu Timofte (fostul sef S.R.I.)

Auzi, nu te supara, ti-am confundat sotia cu nevasta-mea. Si cred ca ei i-a placut.


"Acel tanar care s-a transformat in trei sute este vorba de unul singur" - Marian Vanghelie


"Pentru Uniunea Europeana este relativ greu sa produca tarani" - Dan Voiculescu


"Sa stiti despre mine ca simt francofon, dar vorbesc mai mult anglofon" - Adriean Videanu (primar al mun. Bucuresti)

Uneori chiar cacofon...


"O sa ma dea in judecata francofonia ca am facut-o vaca. Dar vacile sunt frumoase" - Ion Cristoiu (ziarist)"

Doamna francofonia, ce ochi frumosi aveti! ca de vaca!:D


Exista oameni in acest parlament al Romaniei carora nu poti sa le ridici imunitatea nici cu viagra" - Paula Ivanescu (parlamentar)


"Primul rezultat notabil al acestor doi ani este ca inca mai guvernam" - Adrian Nastase

Ce inseamna sa te simti...

Ok, am nebunia asta de a trimite mai departe bancurile astea pe care le primesc pe messenger. Kuana m-a intrebat daca i-am trimis si Ancai bancurile cu blonde (n. red. - Anca, iubita mea, este blonda). I-am raspuns ca Anca nu se simte vizata de bancurile cu blonde. In schimb, am o alta blonda in lista de prieteni care dupa fiecare astfel de banc sare ca arsa si face scandal ca o discriminez. Cam asta inseamna sa te simti...!